У Харкові на хабарі погорів посадовець адміністрації Холодногірського району

Четвер, 25 червня 2020, 18:33
Начальник одного з відділів адміністрації Холодногірського району м. Харкова вимагає грошові кошти за надання дозвільних документів з тимчасового розміщення дитячого розважального комплексу на території Холодногірського району міста.
У Харкові на хабарі погорів посадовець адміністрації Холодногірського району

Як повідомили у прес-службі прокуратури Харківської області, за кожний об’єкт посадовець хотів щомісяця отримувати 6 тис. грн та загалом 12 тис. грн в місяць.

 «Правоохоронці затримали посадовця під час отримання неправомірної вигоди у розмірі 12 тис. грн в порядку ст. 208 КПК України. Наразі затриманому фігуранту готується повідомлення про підозру та вручення клопотання щодо обрання запобіжного заходу», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 21 січня територіальним управлінням ДБР у м. Полтава під оперативним супроводом Харківського управління ДВБ НП України та процесуальним керівництвом прокуратури Харківської області виявлено факт одержання неправомірної вигоди підполковником, старшим оперуповноваженим відділу кримінальної поліції Київського ВП ГУ НП в Харківській області.

17 січня слідчими Державного бюро розслідувань спільно з Генеральною інспекцією Офісу Генерального прокурора при отриманні неправомірної вигоди викрито одного з прокурорів Харківської місцевої прокуратури.

Нагадаємо також, що на початку грудня харківський правоохоронець був затриманий «на гарячому» під час отримання 75 тисяч гривень. Правоохоронець вимагав у обвинуваченого 6 тисяч доларів. За ці гроші поліцейський обіцяв не притягувати харків’янина до кримінальної відповідальності.

comments powered by HyperComments