Одного з прокурорів Харківської місцевої прокуратури спіймали на хабарі

П'ятниця, 17 січня 2020, 16:18
Сьогодні, 17 січня, слідчими Державного бюро розслідувань спільно з Генеральною інспекцією Офісу Генерального прокурора при отриманні неправомірної вигоди викрито одного з прокурорів Харківської місцевої прокуратури.
Одного з прокурорів Харківської місцевої прокуратури спіймали на хабарі

Про це повідомила прес-служба прокуратури Харківської області

Прокуратура області активно сприяє розслідуванню цього кримінального правопорушення з метою притягнення хабарника до кримінальної відповідальності та буде ініціювати питання перед кадровою комісією Офісу Генерального прокурора про відсторонення його від посади.

"Активна робота із самоочищення буде продовжена й надалі. Жоден нечесний та корумпований працівник не повинен носити звання прокурора.Корупціонери повинні сидіти за гратами!", - йдеться у повідомленні.   

Якщо у громадян є інформація про корупційні прояви працівників прокуратури необхідно не мовчати, а звертатись на телефони гарячої лінії прокуратури області за номерами 732-02-44, 732-56-81  або особисто до прокурора Харківської області.

Нагадаємо, на початку грудня харківський правоохоронець був затриманий «на гарячому» під час отримання 75 тисяч гривень. Правоохоронець вимагав у обвинуваченого 6 тисяч доларів. За ці гроші поліцейський обіцяв не притягувати харків’янина до кримінальної відповідальності.

У липні  двоє слідчих міського відділу Національної поліції Запорізької області вимагали від представниці комерційної структури Харкова десять тисяч  доларів. За ці гроші поліцейські обіцяли підприємцю закрити кримінальне провадження за нібито заволодіння майном комерсантів із Запорізької області. Зловмисники залучили колишнього співробітника Харківського підрозділу поліції в якості посередника.

У травні співробітники Служби безпеки України викрили та блокували протиправну діяльність групи працівників Головного Управління Національної поліції в Харківській області, які систематично отримували хабарі з наркоторговців.

 

 

comments powered by HyperComments