27 жовтня. Побоюйтеся спокус

Вівторок, 27 жовтня 2009, 09:20
9 місячний день. «Накопичення». Якщо вам вдасться уникнути скандалів і неприємних несподіванок, добре накопичувати зобов'язання.
гороскоп

Це день, коли людина здатна об'єктивно оцінити свої можливості. Виключите скандали! Плани бажано привести у відповідність з реальністю. Трохи менше емоцій!

Енергетика цієї місячної доби негативно вліят на людину. Можливі тривоги, страхи, похмурі думки. Слід побоюватися обману і всіляких спокус. Цього дня дуже легко піддатися ілюзіям і зваблюванням. Може, наприклад, з'явитися підвищена зарозумілість - постарайтеся уникнути цього, інакше будете покарані за гординю.

Людині праведному або навіть тому, хто навчився стримувати свої низовинні інстинкти, побоюватися сатанинських днів немає необхідності. Погане до таких не пристає, а, навпаки, повертається до того, що послав.

Для людини, яка вже спочатку вибрала зло (тобто для слуги темних сил), ці дні є підтримкою в житті. Така людина в цей період активна, йому везе в справах, він може легко спокусити на гріховні дії своїх знайомих. Пасивна людина може зробити для себе критичним будь-який день місячного календаря, але особливо він уразливий саме в ці дні.

Цей день краще провести в спокійній, буденній роботі. За нові справи краще не братися – є ризик помилитися в оцінці своїх можливостей і провалити справу.

Емоції краще не проявляти. Можливе невезення, отримання поганих звісток. День, в який ми отримуємо знаки, до яких треба віднестися уважно. Необхідно очиститися від фізичних і астральних шлаків, активно захищатися від негативу, прощати кривдників.

Гороскоп по знаках Зодіаку читайте ТУТ.
 

ТЕГИ: гороскоп