31 жовтня. Працюємо над помилками

Субота, 31 жовтня 2009, 09:00
13-й день. «Корекція» Цей день добре присвятити чесному розбору своїх помилок, аналізу попередніх невдач.
гороскоп

Якщо ви дійсно зумієте винести урок з минулих промахів, то у вас з'являться сприятливі можливості укріпити своє положення в очах тих, що оточують, можливий сплеск творчої енергії.

Можуть з'явитися старі проблеми – віднесіться до цього спокійно, постарайтеся не нервувати, а якось згладити їх, або, якщо можливо, спокійно вирішити. Вирішивши проблеми, ви отримаєте свіжі сили для нового життя.

Цього дня добре отримувати нову інформацію, читати книги, що дозволяють нам краще зрозуміти себе і мир. Добре починати новий цикл навчання. Період сприятливий для навчання в групі единомішленников.

У 13-й місячний день починаються процеси омолоджування організму. Тому дуже добре зайнятися собою: відвідати сауну, використовувати всілякі косметичні засоби, вживати більше корисних продуктів – вони засвояться прекрасно.

Сни, як правило, не прості: у них ви можете побачити труднощі і проблеми, які вас дійсно переслідують в житті, але з'явитися вони можуть в символічній формі. У будь-якому випадку спробуйте зрозуміти: сни правдиві, вони відображають проблеми, які треба вирішити.