Гороскоп на 2 листопада по знаках Зодіаку. Тільцям варто довіряти порадам друзів, а Стрільцям пам'ятати про дипломатію

Понеділок, 2 листопада 2009, 08:55
Місяць в Тельцеві. День пов'язаний з успіхами в дрібних справах і утрудненнями при роботі над великими проектами. Тому краще не ставити перед собою недосяжних цілей і не братися за рішення дуже складних задач.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Зірки пророкуватимуть успіх в справах, за яких Овнів візьмуться самостійно, і програш там, де чекають підтримки і допомоги. Дуже вдалий день для сімейних справ, відпочинку в компанії родичів, занять спортом і іншій фізичній активності. Життєвий тонус високий, емоційний фон стабільний. Між закоханими можливе деяке охолоджування, але довгим воно не буде.

Тілець (21 квітня – 21 травня)
Не варто бути дуже самокритичними: день пройде непогано, якщо ви не станете пред'являти до себе нездійсненних вимог. У складних ситуаціях можна покладатися на поради друзів. Стабілізується фінансова ситуація, з'явиться можливість непогано запрацювати. День підходить для початку сімейного бізнесу, почала роботи над якимсь професійним проектом разом з родичами.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Відносини з тими, що оточують складаються непросто, причому як з новими знайомими, так і з близькими людьми. Особливо важко ладнати з тими, хто випробовує до вас серцевий інтерес або серйозні відчуття – для романтичних відносин день безумовно не самий відповідний.  Варто узяти паузу на якийсь час, побути наодинці з собою.

Рак (22 червня – 23 липня)
Раків чекає дуже вдалий день. Можливе отримання вигідних пропозицій про роботу, не виключено і поява впливових покровителів. Ваше завдання – не дуже поспішати ухвалювати рішення і не залишати недороблених справ. У сім'ї теж все гаразд: близькі люди навіть в складних ситуаціях керуватимуться вашими інтересами. Життєвий потенціал високий.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Леви досягають успіху в роботі і беруть важливі перемоги в бізнесі, проте в особистих відносинах зірки сьогодні, безумовно, не на їх стороні. Будь-яка дрібниця може стати причиною для конфлікту з улюбленою людиною. Прагніть всесторонньо аналізувати складні ситуації, а не реагувати на них просто «за звичкою».

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Діви можуть бути схильними бачити багато подій дня в похмурому світлі. Причини для неспокою дійсно є, проте у вас є всі шанси знайти вихід з ситуації, що склалася, – для цього потрібно просто зосередитися і постаратися залишити емоції осторонь. Можете розраховувати на добрі ради друзів і членів сім'ї.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Терезам не варто цього дня вирішувати складні питання, братися за справи, що вимагають уваги, зосередженості і акуратності. У сім'ї можливі розбіжності, проте йдеться скоріше про дрібні непорозуміння, чим про глобальний конфлікт. Вірогідність сварки закоханих тим нижче, чим більше різниця у віці між ними. Відповідний день для активного відпочинку і світських розваг.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Вірогідний конфлікт з улюбленою людиною, причому причиною сварки може стати як ваша занурена у власні справи, так і глобальна різниця в пріоритетах і планах на життя. З професійної точки зору день дуже вдалий, особливо повезе тим, чия робота пов'язана з поїздками. Нові інтереси з'являться у бізнесменів, найняті робітники дістануть можливість проявити свої здібності і піднятися по кар'єрних сходах.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Стрільці відмітять, що зірки сьогодні не дуже прихильні до них, але навряд чи нададуть цьому значення. Представники цього знаку точно знають, чого хочуть, і не збираються відступати, наскільки б сильним не був вплив негативних тенденцій. Така завзятість неодмінно буде винагороджена, проте не забувайте про дипломатію і відчуття такту.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Дуже суперечлива ситуація складається в особистій сфері. Можливий конфлікт між вашими інтересами і бажаннями улюбленої людини. Майте на увазі: чим менше людей присвячено у ваші проблеми, тим легше вам буде знайти вірне рішення. У роботі все відмінно – ваші успіхи вселяють пошану навіть недоброзичливцям.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Представникам цього знаку не варто переживати по дурницях і турбуватися із-за дрібниць, в дійсно важливих питаннях зірки будуть на їх стороні. Спілкування з близькими людьми даруватиме виключно позитивні емоції, особливо тим, хто останнім часом скаржився на нерозуміння тих, що оточують. У романтичних відносинах можна проявляти ініціативу – ваші пропозиції будуть зустрінуті прихильно.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Зірки радять з самого ранку скласти список справ, з якими потрібно справитися, інакше плутанини і суєти уникнути не вдасться. Особливо складно доведеться Рибам-керівникам, яким цього дня навряд чи вдасться швидко порозумітися з підлеглими. Можливе повернення старих боргів або отримання прибули від раніше укладених операцій.