Гороскоп на 14 грудня по знаках Зодіаку. Тельцям потрібне свіже повітря, а Левам – душевний спокій

Понеділок, 14 грудня 2009, 09:00
Місяць в Стрільцеві. Досить непростий день. Виграють ті, хто схильний займати активну життєву позицію. Нове романтичне захоплення буде сильним і яскравим, відносини, що проте почалися цього дня, складуться неоднозначно.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Сьогодні у Овнів буде немало приводів для радості, але жоден з них, на жаль, не пов'язаний з сферою романтичних відносин. Порозумітися з улюбленою людиною украй складно, і ситуація посилюється тим, що відкласти рішення деяких важливих питань не представляється можливим. Вам доведеться йти на поступки, проявляти гнучкість і поблажливість; постарайтеся сьогодні не згадувати про те, що будь-яке терпіння має межі. У іншому ж день цілком сприятливий. Вас чекають значні професійні успіхи, вдалі ділові контакти, що обіцяють швидке поліпшення матеріального положення.

Тілець (21 квітня – 21 травня)
Бережіть своє здоров'я: сьогодні особливо велика вірогідність нездужань, несподіваного погіршення самопочуття. Настрій теж не назвеш стабільним – будь-яка дрібниця може вивести вас з рівноваги. Відносно спокійно день пройде тільки для тих, хто готовий з головою зануритися в не дуже увлекательниє домашні справи, забути про власні інтереси в турботі про близьких. Особисті прихильності стають міцнішими, ви відкриваєте нові грані характеру людей, які вам дорогі. Зірки радять не дуже захоплюватися відвідинами розважальних заходів, віддати перевагу прогулянкам і відпочинку на свіжому повітрі.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Велика вірогідність розбіжностей з начальством, суперечок з колегами. Помилки і прорахунки, допущені вами, напевно не залишаться непоміченими і можуть стати причиною серйозних проблем. Не варто поспішати з висуненням нових ідей, вести переговори, що стосуються зміни роботи, проявляти ініціативу в ситуаціях, що вимагають простій старанності. Можлива поява нових професійних обов'язків, із-за яких доведеться відмовитися від запланованих розваг. Фінансова картина залишається цілком сприятливою, хоча грошові надходження будуть вельми скромними. Атмосфера в сім'ї гармонійна, спілкування з близькими людьми вас напевно порадує.

Рак (22 червня – 23 липня)
Раки, всупереч звичаю, сповнені рішучості, і саме тому у них сьогодні є шанс досягти успіху. Будьте готові блиснути лідерськими якостями, надихнути союзників, повісті за собою однодумців, що сумніваються. Проте не варто забувати про те, що в такій ситуації відповідальність за те, що відбувається лягає на ваші плечі. Настройтеся на серйозний лад, прагніть не ризикувати по дурницях. Можливі серйозні розбіжності в сім'ї, і кінець їм буде покладений лише після того, як ви переглянете пріоритети. Небажано з'ясовувати відносини з близькими, пред'являти претензії і ставити ультиматуми. Проявите гнучкість – саме вона дозволить подолати всі труднощі.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Левам слід поклопотатися про своє здоров'я: велика вірогідність нездужань і травм, можливе раптове погіршення самопочуття. Постарайтеся не випробовувати організм на міцність, утримаєтеся від кулінарних експериментів і вживання спиртних напоїв. Ділова активність вельми висока, проте вам слід пам'ятати про те, що вирішувати всі проблеми самостійно немає необхідності – на недолік помічників і однодумців скаржитися не доводиться. Відносини в сім'ї нестабільні: ви то сповнені дружелюбності, то майже агресивні, і близькі не можуть цього не відмітити. Отриманню душевної рівноваги сприяють спокійні творчі заняття, рукоділля, читання.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Дійте рішуче – зірки підтримають тих, хто знає, чого хоче, і готовий добиватися мети, не жаліючи сил. Проте потрібно мати на увазі, що роботи вас чекає немало, і прагнення справитися зі всіма справами саме сьогодні може привести до перевтоми і погіршення самопочуття. Розумний план – важлива умова досягнення успіху; пам'ятаєте, що логіка сьогодні не менш важлива, чим інтуїція. Можна налагодити відношення з членами сім'ї, заручитися їх підтримкою або отримати корисну пораду. Не варто відмовлятися і від спілкування із старими друзями, але слід мати на увазі, що цього дня краще приймати гостей у себе, чим наносити візити кому б то не було.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Проблеми в роботі виникають не по вашій провині, проте справлятися з ними все ж таки доведеться, причому розраховувати можна лише на найскромнішу допомогу з боку. Небажано цього дня братися за складні справи, що вимагають концентрації уваги: вас дуже часто відволікатимуть колеги і партнери. Вірогідне поліпшення фінансового положення. Можливе отримання крупної суми від людей старшого віку. Відмінний день для спілкування з представниками протилежної підлоги, романтичних побачень, визнань в любові. Закохані можуть ухвалити рішення про вступ до браку або початок сумісного життя. Інтереси сім'ї виходять на перший план, і ради них багато Веси відмовляться від власних бажань.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Вплив несприятливих тенденцій помірний, і в мінімальному ступені воно позначиться на тих, хто готовий провести день спокійно, відмовитися від ризикованих затій і непродуманих вчинків. Вельми вірогідні серйозні проблеми в спілкуванні з малознайомими людьми, та і старі пріятелі, що несподівано нагадали про себе, не порадують. Зате зустріч з улюбленою людиною напевно підніме вам настрій, зміни в романтичних відносинах будуть значними і приємними. Життєвий тонус має тенденцію до зниження, не виключені легкі нездужання. Відпочинок на природі сприятиме поліпшенню самопочуття, якщо вам складуть компанію друзі. Фінансова картина сприятлива.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
День дуже складний з емоційної точки зору, можливий серйозний розлад у відносинах з тими, що оточують, причому як дуже з близькими, так і малознайомими людьми. Зрозуміти вас важко, тим більше що на пояснення ви скупилися; у такій ситуації розумним було б обмежити спілкування і займатися власними справами, які сьогодні здаються особливо увлекательнимі і цікавими. На роботі складається ситуація, що відкриває великі можливості для професійного зростання, розкриття нових талантів. Недоброзичливці повні енергії, але поступають не дуже розумно, так що сьогодні вам не доведеться витрачати сили на боротьбу з ними:  той, хто риє вам яму, сам потрапить в неї.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Як би вам ні хотілося отримати бажане негайно, сьогодні поспішати не варто. Це стосується як професійної сфери, так і особистих відносин. Спостерігайте за розвитком ситуації, тримаючись в тіні, прагніть не привертати до себе уваги. Як тільки ситуація повернеться в звичне русло, ви зможете з'явитися у всьому блиску і добитися успіхів; поки ж залишається тільки чекати. Близькі люди будуть вам підтримкою і опорою, надійним тилом. Не можна зловживати довірою друзів і улюбленої людини: наслідки подібних дій будуть вельми сумними. Небажані відвідини розважальних закладів, багатолюдних зборів.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Не найлегший і приємніший день, що проте дає можливість засвоїти вельми корисні уроки. Ті, що оточують не дуже поблажливі по відношенню до вас, так що будьте готові вислухати критику в свою адресу, причому не тільки конструктивну. При веденні важливих переговорів потрібна обережність. Не підписуйте в поспіху важливих документів, і не робіть покупок, яких не планували наперед. Сварок і конфліктів вдасться уникнути, якщо ви не станете наполягати на очевидному і переконувати в своїй правоті тих, хто не здатний розділити вашу точку зору. Постарайтеся уникнути суперечок на відвернуті теми, і обов'язково знайдіть можливість сказати щось приємне тим, хто вам дорогий.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Дуже обережними повинні бути ті, хто цього дня планує зробити поїздки – в дорозі можливі серйозні неприємності. Впливають негативні тенденції і на емоційний фон дня: зростає дратівливість, з'являється схильність до уїдливості і жорстокості. Проте ви зможете уникнути конфліктів, якщо триматимете емоції під контролем. Ті, що оточують охоче підуть на поступки, коли зрозуміють, що і ви готові до компромісу. Можна досягти певних успіхів в професійній сфері, але вони не будуть такими значними, як вам хотілося б. При проведенні ділових переговорів і бесідах з начальством прагніть більше слухати, чим говорити – час ділитися важливою інформацією ще не прийшов.