Гороскоп по знаках Зодіаку на 18 грудня. Чарівливість виручить в скрутній ситуації

П'ятниця, 18 грудня 2009, 08:58
Місяць в Козерозі. Цей день відрізняється дуже сприятливим емоційним фоном, а тому як не можна краще підходить для спілкування, ділових і особистих зустрічей. Можна без побоювання йти на важливі переговори, а в скрутних випадках пускати в хід особисту чарівливість.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Овни сьогодні схильні кидатися на виручку всім, у кого виникають труднощі, абсолютно не замислюючись про те, що допомогти всім практично неможливо. Крім того, представники даного знаку схильні переоцінювати свої сили, братися за справи, справитися з якими поодинці абсолютно неможливо, або намагатися укластися в терміни, далекі від реальності. Ваше прагнення закінчити найбільш важливі проекти до кінця року зрозуміло, але і про здоровий глузд забувати не стоїть. Ваше прагнення закінчити найбільш важливі проекти до кінця року зрозуміло, але і про здоровий глузд забувати не стоїть. Відповідний день для романтичних побачень, освідчення в коханні.

Тілець (21 квітня – 21 травня)
День підходить для проведення переговорів і зустрічей, причому як в діловій, так і в неформальній обстановці. Непоганим він буде і з погляду роботи – її стане дещо більше, але за додатковий клопіт ви отримаєте щедру винагороду. Також потрібно серйозно віднестися до будь-яких змін в особистій сфері: саме у ній відбуваються події, які матимуть найбільш довгострокові наслідки. Багатьом представникам знаку доведеться вирішувати, що ж для них важливіше: вірність даним обіцянкам або власні капризи.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Варто присвятити цей день професійної діяльності: результати обіцяють бути гідними. Наступив слушний момент для реалізації сміливих задумів, за які ви довго не наважувалися узятися. Проте не варто квапити події – непродумані вчинки не підуть на користь. Можливе вирішення фінансових проблем завдяки грошовим надходженням з несподіваних джерел. Відносини з близькими людьми складуться гармонійно, якщо ви не станете гарячитися із-за дурниць. Участь в розважальних заходах залишить приємне враження.

Рак (22 червня – 23 липня)
Утримаєтеся від непродуманих дій і будь-яких вчинків, які можуть бути оцінені негативно, – є ризик зіпсувати собі репутацію. Уникайте будь-яких недомовленостей, натяків: швидше за все, вас зрозуміють неправильно. У іншому день буде непоганим. Порадують близькі люди: вони готові не тільки підтримати вас морально, але і запропонувати значну і дуже своєчасну допомогу. Легко зав'язуються нові знайомства, можливе зародження романтичної симпатії. Зірки радять зберігати вірність своїм ідеалам.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Леви зіткнуться з серйозними професійними труднощами. На щастя, ви можете розраховувати на підтримку своїх давніх помічників, не виключено і поява нових союзників. Проте найбільш складні задачі доведеться вирішувати самостійно, призвавши на допомогу важ свій життєвий досвід. Неоднозначні відносини з улюбленою людиною. Ви, з одного боку, прагнете до світу і розуміння, а з іншої – не хочете зробити жодного «реального» кроку назустріч своїй половинці.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Вірогідна поява цікавих ідей, які дозволять вам наблизитися до мети, не виключені крупні грошові надходження. День підходить для поїздок, проте зірки настійно рекомендують уникати перевантажень і одягатися по погоді: життєвий тонус понижений, можна захворіти. З улюбленою людиною ви легко порозумієтеся, а ось на розуміння родичів розраховувати не доводиться – вони більше стурбовані своїми проблемами, чим вашими.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Краще відкласти поїздки: чим далі ви знаходитеся від будинку, тим вище вірогідність опинитися в складній ситуації, зіткнутися з людьми, що викликають роздратування, або допустити прикру помилку. У іншому ж день можна назвати сприятливим. Професійні завдання вирішуються легко, відкриваються можливості для кар'єрного зростання, можливе укладення вигідних оборудок. Нітрохи не гірше йдуть справи і в особистій сфері. Добре пройдуть романтичні побачення, не розчарують і дружні зустрічі.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Доведеться потрудитися, щоб навести порядок в професійних справах – дуже багато накопичилося невирішених питань і проблем. Проте не варто зневірятися: ви відмінно справитеся з ситуацією, не відмовлять в допомозі давні союзники і друзі. Можливі фінансові труднощі, проте і вони не будуть непереборними. З погляду особистих відносин день сприятливий: ви добре розумієте як близьких людей, так і нових знайомих, можете зі всіма порозумітися. Проте в принципово важливих для вас питаннях краще не йти на поступки.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Стрільцям варто запастися терпінням – хоч день, в цілому, і сприятливий, не все даватиметься легко. Проте уміння в одні моменти проявляти наполегливість, а в інші – відступати, пропускаючи вперед конкурентам і дозволяючи їм штурмувати недосяжні вершини до повного виснаження, вас дуже виручить. Будьте уважні в спілкуванні з людьми, що обіцяють вам заступництво і співпрацю, обговорите всі деталі і умови спільної роботи перш, ніж братися за неї. Можливе нове романтичне захоплення. Воно не буде довгим, але підбадьорить вас

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Зниження життєвого тонусу відіб'ється на самопочутті і діловій активності Козерогів. Не варто займатися утомливою роботою, планувати якісь серйозні справи; краще використовувати його для відпочинку і розваг. Зустрічі, втім, обіцяють бути досить вдалими. Справити сприятливе враження на нових знайомих вам допоможуть розсудливість, передбачливість і коректність. З погляду особистих відносин день вдалий. Можна відправитися разом з друзями в кіно або на концерт або відмінно провести час з коханою людиною.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Працюйте самостійно: спроби привернути до своїх справ союзників і помічників успіхом не увінчаються. При цьому творчий потенціал дуже високий, так що недоліку в хороших ідеях не буде. Можливе значне поліпшення матеріального положення, отримання грошей з несподіваних джерел. Старші родичі не завжди схвалюють ваші наміри і вчинки, проте і палиці в колеса не ставлять. Не пропускайте мимо вух корисні ради: слідуючи їм, ви зможете уникнути багатьох неприємностей. Хороший день для романтичної подорожі.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Уникайте контактів з неприємними людьми, а також стресових ситуацій. Сьогодні ваш емоційний стан нестабільний, із-за будь-якої дрібниці може виникнути відчуття тривоги, невпевненості в собі. Дуже корисним буде спілкування із старими друзями, доброзичливо настроєними старшими родичами. Непогано також запланувати на вечір відвідини розважального закладу. Сприятлива фінансова картина, можна робити покупки, у тому числі і великі.