Гороскоп по знаках Зодіаку на 29 грудня. Ракам повезе в любові, а Скорпіонам – на вигідні покупки

Вівторок, 29 грудня 2009, 08:31
Місяць в Близнюках. День підходить для роботи, обіцяє успішні переговори і цікаві різноманітні завдання. Легко ладнають між собою родичі, сімейні проблеми перестають здаватися нерозв'язними. Допомагати один одному готові навіть люди, що зовсім недавно випробовували сильну взаємну антипатію.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Спокійний, передбачений день. Овни сьогодні не вдаються до нудьги і неясного томління, а плідно трудяться, закінчуючи важливі проекти і наводячи лад в справах. Можливі цікаві зустрічі у вільний час; вас будуть раді бачити друзі, нові знайомі відзначать ваші неординарні достоїнства. Легко закрутити голову представникам протилежної підлоги, але той, хто вам особливо симпатичний, на жаль, не стане жертвою ваших чар.

Тілець (21 квітня – 21 травня)
День буде досить вдалим, проте легеням він не здасться. Будьте готові трудитися, не покладаючи рук. І ні на хвилину не випускайте з поля зору недоброзичливців. Можна проводити ділові переговори; з давніми партнерами варто зустрітися в неформальній обстановці. Близькі люди чекають від вас серйозності і розсудливості, тому відчуття гумору варто тримати під контролем, щоб не образити кого-небудь ненароком.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
З професійної точки зору день складний. Доведеться займатися досить утомливими справами, що вимагають акуратності і точного виконання інструкцій. Нелегко порозумітися і з членами сім'ї: старші родичі поводяться не дуже тактовно, молодші – вередують і не бажають слухатися. Зате в романтичних відносинах серйозних проблем не виникне.

Рак (22 червня – 23 липня)
Перш за все, Ракам щастить у любові. Тому не відкладайте зустріч з улюбленою людиною, сміливо признавайтеся в своїх відчуттях, зав'язуйте знайомства, кокетуйте і фліртуйте. Масу задоволення отримають ті, хто запланував на цей день зустріну з друзями, участь в якомусь заході. День підходить для творчої роботи, а також будь-яких занять, що дозволяють дати волю фантазії або побачити звичні речі в несподіваному світлі.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Виникнуть професійні проблеми, що вимагають негайного рішення, багатьом доведеться присвятити день виправленню чужих помилок, залагоджуванню розбіжностей з діловими партнерами. На жаль, і в сім'ї ситуація не буде безхмарною. Левам, що мають дітей, навряд чи вдасться порозумітися з нащадками. Прагніть не гарячитися – пізніше ви зрозумієте, що причина розбіжностей просто не заслуговує уваги.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Користуйтеся сприятливим збігом обставин, і не турбуйтеся про те, що за все хороше доведеться платити. Вдалий день для поїздок, ділових зустрічей, будь-яких контактів з іноземцями. Крім того, можна займатися оформленням документів і купувати речі, необхідні для подорожі. Відносини в сім'ї гармонійні і рівні, ви легко знаходите спільну мову з близькими.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Обставини складаються найбільш сприятливим для представників цього знаку образом. Проте емоційний фон нестабільний, чим і пояснюються тривожність, підозрілість, неспокій. Шукайте спосіб відновити душевну рівновагу. До речі, з професійної точки зору цей день дуже хороший. Ви зможете взяти верх над конкурентами, значно наблизитися до своєї головної мети.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Зірки радять відправитися за покупками – ви зробите бездоганний вибір! Вельми до речі будуть і фінансові надходження. Крім того, день підходить для романтичних побачень і нових знайомств. У охочих внести зміни до свого особистого життя напевно буде така можливість. Єдина сфера, в якій відчуватиметься вплив негативних тенденцій, – це відносини з родичами.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Стрільці будуть в центрі уваги всюди, де б вони не з'явилися. Але якщо на ділових переговорах до вас будуть приковані зацікавлені погляди, то на розважальних заходах ви скоріше виявитеся об'єктом загальної критики. Прагніть не порушувати традицій, уникайте екстравагантних вчинків. Романтично настроєні представники знаку можуть розраховувати на виконання давніх бажань.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Козероги відмінно проведуть будь-які ділові переговори. А ось робота з документами даватиметься насилу: вам навряд чи вдасться зосередитися, можливі помилки в розрахунках, недбалість. Відмінно пройдуть сімейні свята, порадують зустрічі з родичами. Можна робити крупні покупки, набувати речей, які зроблять ваш будинок красивішим і затишнішим. Життєвий потенціал високий, можна не побоюватися перевтоми.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Цей день підходить для завершення старих справ, але можна братися і за нові проекти. Ділові поїздки будуть успішними, розважальні – приємними. Слід бути уважніше в спілкуванні з родичами – сьогодні ви можете ненавмисно образити близьку людину. Порозумітися з друзями буде куди простіше, оскільки вони пробачать вам дрібні промахи. Сприятлива фінансова картина.

Риби (20 лютого – 20 березня)
День, зокрема, не підходить для роботи з документами, розрахунків, звернення в державні інстанції. Зате можна наводити лад на робочому місці, прикрашати будинок, готувати незвичайні блюда. Спокій і врівноваженість, властиві вам сьогодні, передаються таким, що оточує. Тому можна не побоюватися конфліктів з колегами, керівництвом і членами сім'ї. Романтичне побачення буде цілком вдалим.