Гороскоп по знаках Зодіаку на 13 січня. Можна знайти свою другу половинку

Середа, 13 січня 2010, 08:51
Місяць в Козерозі. Дуже сприятливий день для початку романтичних відносин. Навіть у тих, хто у всьому керується виключно логікою і здоровим глуздом, сильна інтуїція, яка допомагає відчути, з ким варто спілкуватися, а від кого краще триматися подалі.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
В професійній сфері можна досягти значних успіхів. Перед вами коштує маса різноманітних завдань, проте не все необхідно вирішувати самостійно: у вашому оточенні є люди, яких можна призвати на допомогу. Службовцям потрібно акуратно виконувати розпорядження керівництва – покарання за допущені промахи буде суворим. Життєвий потенціал високий. День підходить для заходів сімейного характеру.

Тілець (21 квітня – 21 травня)
Можуть виникнути проблеми з керівництвом і представниками державної влади. Будьте уважні, законопокірні і обережні. Для ризикованих затій і авантюрних заходів день не підходить. Є шанс отримати важливу перемогу на професійному терені, прокласти шлях до вершинам кар'єри. Проте поряд з вами дуже багато люди, охочі скористатися вашими досягненнями, – варто уважно придивитися до свого оточення.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Легковажність може стати причиною серйозних проблем як в ділових, так і в особистих відносинах. Не варто пропускати мимо вух ради старших родичів: їх життєвий досвід може вам прігодіться в нагоді. Хороший день для роботи і навчання. Проте, якщо цього дня вас чекають усний іспит, співбесіда або важливі переговори, варто підготуватися до них серйозно, а не розраховувати тільки на своє везення і чарівливість.

Рак (22 червня – 23 липня)
Життєвий тонус понижений, представники цього знаку повинні поберегти себе, інакше їм загрожує нездужання. Небажані серйозні фізичні навантаження, довге перебування на свіжому повітрі або, навпаки, в тісних і задушливих приміщеннях. У іншому ж можна розраховувати на сприятливий збіг обставин, який допоможе вирішити і особисті, і професійні проблеми. Фінансова ситуація сприятлива – день пов'язаний з грошовими надходженнями.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Залиште поблажливо-протекційний тон: зірки прихильні до тим, хто уміють бути на рівних з тими, що оточують. Не варто ставити під сумнів традиції, що склалися, бунтувати проти авторитетів і доводити свою перевагу: ваші сильні сторони і так не залишаться непоміченими. Масу приємних вражень отримають ті, хто збирається цього дня відвідати розважальний заклад, відвідати друзів або прийняти гостей у себе.

Дева (24 серпня – 23 вересня)
Нейтральний день. Серйозних проблем можна не побоюватися, але і на легкі перемоги розраховувати не доводиться. Вранці Деви будуть не в кращому настрої, але поступово до представників цього знаку повернуться оптимізм і здатність радіти дрібницям. Якщо ви плануєте цього дня приступити до серйозних справ, беріться за них без поспіху і зайвого завзяття, не переоцінюйте свої сили.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Не дивлячись на деякі труднощі, представники цього знаку перебувають в хорошому настрої, що сприяє швидкому рішенню багатьох проблем. Не бійтеся вступати в боротьбу з сильним супротивником – успіх напевно буде на вашому боці, потрібно лише зуміти використовувати можливості, що все відкриваються. Вірогідне значне поліпшення фінансового положення. У особистій сфері труднощів не виникне.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
День покажеться вельми утомливим. І справа тут не в тому, що у представників цього знаку буде дуже багато подів. Масу сил віднімають перепади настрою, надумані переживання, безпричинний неспокій. Постарайтеся узяти себе в руки. Допомогти в цьому можуть заняття спортом, танці під ритмічну музику, прогулянки, а також спілкування з улюбленою людиною. Самопочуття буде хорошим.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Можуть виникнути утруднення в діловому спілкуванні. Коли справа стосується роботи, представники цього знаку зовсім не схильні до компромісів. При цьому надмірна наполегливість і упертість мають не найприємніші наслідки. Важливо не нехтувати дрібницями, особливо коли справа стосується оформлення документів і різноманітних бюрократичних процедур. Можна розраховувати на підтримку сім'ї.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Сприятливий день: сьогодні Козероги можуть насолоджуватися сильним і універсальним впливом позитивних тенденцій. Неважко досягти успіхів в роботі, вирішити якісь важливі задачі, розібратися з проблемами, що накопичилися. Самоорганізація і дисципліна допоможуть в цьому. На шляху до щастя в особистому житті також не виникне непереборних перешкод, можна сміливо
рухатися вперед, виконуючи одне своє бажання за іншим.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Сосредоточьтесь на особистому житті: саме у цій сфері вплив позитивних тенденцій особливий сильно і можливі значні зміни на кращий. Активна участь в суспільних заходах сприяє розширенню круга спілкування, а також новим романтичним захопленням. Вірогідне отримання принадних ділових пропозицій від друзів. Поділа професійні теж йдуть непогано: ваші таланти знаходять гідне застосування.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Цей день можна назвати вдалим. Проте життєвий тонус понижений, тому представники цього знаку навряд чи зуміють зробити все, що було заплановане. На жаль, нестабільний і емоційний фон. Часті зміни настрою породжують труднощі в спілкуванні з колегами. А ось з близькими людьми ви порозумієтеся без зусиль. Вдалий день для романтичного знайомства, зустрічі з улюбленою людиною.