Гороскоп по знаках Зодіаку на 14 січня. Відпочиваємо повільно

Четвер, 14 січня 2010, 08:53
Місяць у Козерозі. День можна назвати сприятливим, проте наголошується загальне зниження тонусу. Тому бажано уникати надмірних навантажень, забезпечити собі і близьким можливість спокійно відпочити.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Вдалий день. Правда, зірки радять утриматися від ризикованих затій і взагалі поводитися обережно, оскільки прагнення до гострих відчуттів може обернутися проблемами із здоров'ям. У важкі моменти вас підтримають родичі і старші колеги, їх допомога буде дуже до речі.

Тілець (21 квітня – 21 травня)
Чекає плідний день. Проте зірки попереджають: представникам цього знаку варто поберегти себе, оскільки існує загроза для їх здоров'я. Ваші зусилля не пропадуть дарма – нагорода за праці буде щедрою і швидкою. Добре пройдуть зустрічі з потенційними працедавцями.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Зірки обіцяють успіх у всіх починах, професійні успіхи і всесторонню підтримку сильних світу цього. Нітрохи не гірше йдуть справи у тих, чиї помисли зосереджені на сфері особистих відносин: прихильності міцніють, сумнівів в щирості і взаємності відчуттів не виникає.

Рак (22 червня – 23 липня)
День буде хоч і непростим, але вельми плідним. Не бійтеся заплутаних ситуацій і оригінальних рішень – саме у вашому умінні бачити звичні речі в незвичайному світлі і криється ключ до успіху. Можливі крупні витрати, які, втім, не будуть марними.

Лев (24 липня – 23 серпня)
День принесе успіхи на переговорах. Можна обговорювати деталі нового проекту, перспективні операції, а також питання, що стосуються розширення вашого власного бізнесу. З інвестиціями поспішати не варто – є ризик втратити гроші, погнавшись за можливим прибутком.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Дуже вдалий день для роботи. Представники цього знаку залишать конкурентів далеко позаду і зможуть без особливих зусиль знешкоджувати недоброзичливців. Не виключені фінансові проблеми, але немає підстав рахувати ситуацію катастрофічної.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Життєвий потенціал понижений, тому зірки настійно рекомендують представникам цього знаку поберегти себе. Особливо небажані поїздки – вони виявляться не дуже корисними і утомливими, спричинять проблеми із здоров'ям. Світським життям теж краще дуже не захоплюватися.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Доведеться задуматися про пошук додаткового джерела доходів: можливі фінансові труднощі. Небажано робити крупні покупки. А ось для переговорів про співпрацю і пошуку роботи день підходить добре; сьогодні вам не важко знаходити спільну мову з людьми.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Потрібно бути уважніше в роботі: це не найсприятливіший день. Велика вірогідність помилок і промахів, критики з боку керівництва. Тільки у справах, пов'язаних з фінансами, вам везе – операції, увязнені цього дня будуть вигідними.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Нейтральний день, який краще всього підходить для відпочинку, відвідин розважальних закладів. Робота дається нелегко, особливо в першій половині дня: буде важко зосередитися, правильно розставити пріоритети. Не виключені проблеми з давніми партнерами.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Можливе поліпшення фінансового положення, отримання принадних пропозицій. Можна приділити час складним справам, що вимагають уваги, зосередженості і посидючості. Вдалими будуть переговори з новими партнерами і потенційними працедавцями.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Представникам цього знаку везе і в справах, і в любові. Лише будьте уважні, не піддайтеся на провокації. Без страху і сумнівів можна відправлятися в офіційні інстанції, вступати в контакт з впливовими людьми: вони встануть на ваш бік.