Гороскоп по знаках Зодіаку на 18 січня. Не женіться за двома зайцями

Понеділок, 18 січня 2010, 08:58
Місяць в Рибах. Важливо діяти послідовно, не намагаючись постійно перемикатися з однієї справи на інше: утримати все під контролем не вдасться.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Чекає сприятливий день. Представники цього знаку сьогодні відрізняються підвищеною працездатністю, яка дозволить їм добитися видатних успіхів в професійній сфері. Труднощі можуть виникнути лише під час ділових переговорів, але вам все ж таки вдасться добитися свого. Вірогідне отримання грошей або укладення вигідних договорів.

Тілець (21 квітня – 21 травня)
День нейтральний. Вплив позитивних тенденцій в багатьох сферах життя буде помітним, але не таким сильним, як хотілося б. Варто на якийсь час відкласти свої сміливі і амбітні плани і зосередитися на тому, щоб не зробити помилок в простих повсякденних справах. Бажано не укладати довгострокових договорів з новими партнерами.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
День буде досить важким. Навіть звична робота даватиметься важче, ніж зазвичай, а вже зустріч з сильними світу цього або важливі переговори можуть показатися непосильним випробуванням. Шукайте підтримку у людей, які вірять у ваші видатні таланти і здібності, – саме такі персони здатні набудувати вас на потрібний лад.

Рак (22 червня – 23 липня)
Можуть виникнути проблеми особистого характеру. Одні розчаруються в улюбленій людині, інші зрозуміють, що романтичне захоплення виявилося поверхневим і несерйозним. На шляху юних представників знаку виникають спокуси, перед якими важко встояти. Підтримку можна знайти як у друзів, так і у старших родичів.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Зірки настійно рекомендують утриматися від поїздок і подорожей. Дуже хороший день для тих, хто ставить перед собою високі професійні цілі і намагається піднятися по кар'єрних сходах – праці увінчаються успіхом, результат виправдає очікування. Порадують вісті, отримані від членів сім'ї.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Цей день обіцяє успіх в особистих справах, легкі перемоги романтичної властивості, прекрасні відносини з родичами, успішні ділові переговори і крупні грошові надходження. Проте абсолютно безхмарним він не буде. Доведеться потрудитися, щоб справитися зі всіма професійними обов'язками.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Представників цього знаку долає неспокій про майбутньому. Професійні проблеми здаються нерозв'язними, а вже отримані перемоги – не заслуговуючими уваги. Порадьтеся з близькими: відверта розмова допоможе вам знов знайти упевненість в собі. Можливе отримання несподіваного подарунка від старого знайомого.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Відмінний день для переговорів і важливих зустрічей. Скорпіони не втрачають упевненості в собі, а в найскладніших ситуаціях проявляють винахідливість і винахідливість, які роблять їм честь. Сьогодні ви можете не тільки у власних справах навести порядок, але і що оточує допомогти, причому великі зусилля для цього не буде потрібно.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Представники цього знаку без зусиль надихнуть тих, що оточують на подвиги, стануть лідерами згуртованої команди, реалізують свої давні плани, скориставшись допомогою впливових людей. Словом, день буде цілком плідним, хоча для того, щоб отримати дійсно важливі перемоги, доведеться потрудитися на совість.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Успіх сьогодні на вашому боці. Проте, пам'ятаєте – іноді потрібно міняти тактику для того, щоб отримати бажане, і прагніть проявляти не тільки цілеспрямованість, але і гнучкість. В середині дня знайдіть час для того, щоб обдумати свої плани майбутнє – прийшов час внести до них корективи.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
День значних професійних успіхів. Він відмінно підходить для співбесіди, вступу до нової посади, розширень сфери діяльності. Досить напруженими будуть відносини з колегами: вони підозрюють, що ви приховуєте якусь важливу інформацію. Гідно вийти з ніякових ситуацій допоможе відчуття гумору.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Неоднозначний день. Представникам цього знаку везе в любові, а ось в справах фінансових і професійних можуть виникнути серйозні проблеми. На жаль, не дуже добре складаються і відносини із старшими родичами. Дальня  поїздка може обернутися серйозними проблемами, якщо відправитися в шлях в першій половині дня.