Гороскоп по знаках Зодіаку на 19 січня. День професійного везіння

Вівторок, 19 січня 2010, 08:58
Місяць в Рибах. Найсильніше відчуватиметься вплив позитивних тенденцій в діловій сфері – тут успіхи і перемоги куди вірогідніше, ніж в особистому житті.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
У Овнів виникнуть труднощі у відносинах з колегами і діловими партнерами. Основна проблема, мабуть, в тому, що ви дуже стрімко рухаєтеся вперед, і не бажаєте витрачати час на пояснення своїх вчинків. Фінансова ситуація сприятлива, день підходить для покупок. Не розчарує зустріч з улюбленою людиною, можливі приємні сюрпризи.

Тілець (21 квітня – 21 травня)
Тільці досягнуть успіху, якщо вчасно призвуть на допомогу надійних союзників або скористаються підтримкою впливових покровителів. Цей день значно більше підходить для спільної роботи, чим для особистих подвигів на професійному терені. Можливі фінансові труднощі, багатьом доведеться пошкодувати про те, що вони були не дуже економні.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Сьогодні зірки, схоже, мають намір випробовувати терпіння близнюків – представників цього знаку чекають довгі і неприємні бесіди з керівництвом, діловими партнерами і старшими родичами, різноманітні затримки в справах, палиці в колесах і інші неприємності. Прагніть тримати свої емоції під контролем: роздратування лише ускладнить ситуацію.

Рак (22 червня – 23 липня)
Ракам не дуже ладнають з тими, що оточують. Труднощі можливі як в ділових, так і в особистих контактах. День категорично не підходить для обговорення складних питань і  будівництва загальних планів на віддалене майбутнє: прагнучи повернути гармонію у відносинах, ви ризикуєте погодитися на те, що вам абсолютно не підходить.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Обережніше у фінансових розрахунках – велика вірогідність помилок. Не варто поспішати з крупними покупками. Взагалі, перш ніж розлучитися з якоюсь значущою сумою, потрібно подумати двічі. З професійної точки зору день буде не стільки вдалим, скільки спокійним. На великі перемоги розраховувати не доводиться, але і проблем можна не побоюватися.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Варто пам'ятати про те, що сьогодні зірки протегують серйозним і працелюбним представникам знаку. Успіхи в роботі обіцяють бути значними. Особливо повезе тим, хто займається рішенням творчих задач. Непогано йдуть справи і в особистому житті, тут можна не побоюватися розчарувань. Постарайтеся знайти час для спокійного відпочинку.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
День пов'язаний з численними спокусами, спокусами і іншими випробуваннями на міцність. Зберегти вірність своїм принципам буде нелегко, але і нагорода за стійкість виявиться щедрою. Можливі ділові пропозиції від давніх партнерів, колишніх колег. Атмосфера в сім'ї передгрозова: напруженість росте, і будь-яка дрібниця може стати причиною конфлікту.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Скорпіонів цього дня чекають приємні збіги, романтичні захоплення і нові знайомства. Багато представників знаку на власному досвіді переконаються в тому, що любов з першого погляду можлива. Інші ж спростують прислів'я, що затверджує, що в одну річку не можна увійти двічі. Непоганий день і для вирішення професійних проблем.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Стрільцям не варто будувати амбітних планів, розраховувати на підкорення кар'єрних вершин. Зірки протегують тим, хто готовий трудитися не покладаючи рук і творчо підходити до рішення будь-яких задач. У особистій сфері справи йдуть краще. Тут, якраз, цілком вірогідні везення, вдалий збіг обставин і виконання сокровенного бажання.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
День буде в міру вдалим. Хоча в професійній сфері можуть виникнути труднощі, Козероги все ж таки знайдуть спосіб подолати їх і здійснити задумане. Цього дня варто пригадати про старі проблеми – нарешті ви знайдете спосіб їх вирішити. Ділові зустрічі краще призначати на другу половину дня: в цей час вам буде легше порозумітися із співбесідниками.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Представники даного знаку зможуть досягти поставлених цілей, якщо не стануть витрачати час даремно. Дуже важливо зберігати упевненість в своїх силах, навіть якщо керівництво буде настроєно критично, і не відноситися дуже серйозно до іронічних зауважень заздрісних колег. Можливі розбіжності із старшими родичами, але справа не дійде до скандалу.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Риби справляться з рішенням професійних задач, якщо покладатимуться не тільки на власну логіку, але і на досвід і знання досвідченіших співробітників. Цей день підходить для обговорення довгострокових проектів. Можна і приступати до їх реалізації, проте не варто просуватися вперед семимильними кроками – ви ризикуєте упустити щось важливе.