Астропрогноз на 22 січня. День каяття та відтворення

П'ятниця, 22 січня 2010, 09:00
8-й місячний день. «Народження». Бажано чесно признатися собі в своїх гріхах. День хороший для звільнення від них – каятися буде легке, легко і прощатиме гріхи іншим людям.
гороскоп

Імпульс, який ви додасте своїм справам цього дня, підтримуватиме їх протягом всього місяця.

Прагніть цілеспрямовано витрачати сили. На цей день рекомендується призначити основні вкладення — це дасть максимальний ефект.

У спілкуванні з партнерами і товаришами по службі слід бути уважним.

Цього дня старі, незавершені справи можуть зажадати багато сил і часу. А нові справи і плани, що намічаються, зажадають грунтовної підготовки.

Обдумайте своє життя, пригадайте минуле. Не можна цього дня бути розбещеним і егоїстичним.

Поки Місяць знаходиться в Овнові, можливі головні болі, швидко втомлюються очі. Тому не можна в ці дні концентрувати увагу, перевтомлюватися, треба менше читати і дивитися телевізор. Для попередження головного болю в ці дні радять пити багато чистої води, а споживання кави, шоколаду і цукру краще обмежити.

Вважається, що в ці дні добре працюють нирки і канал сечового міхура (по східній медицині). Тому рекомендуються медичні і оздоровлюючі процедури, пов'язані з цими органами.

Сон цього дня може бути віщим. Уві сні ви можете побачити натяки на ваше дійсне призначення в житті, на те, чим вам треба займатися.

Вибір одягу: чим пестрєє, тим краще. Відмовіться від сірого і червоно-коричневого кольорів. Камінь дня – олівін (наділяє чарівливістю).

Гороскоп по знаках Зодіаку читайте ТУТ.