Астропрогноз на 23 січня. Використовуємо шоппінг в терапевтичних цілях

Субота, 23 січня 2010, 09:00
9-й місячний день. «Накопичення». Місяць в Тельцеві. Люди відчувають себе спокійно, надійно, утихомирено. Грунт більше не йде з-під ніг, ми твердо стоїмо на землі і відчуваємо себе цілком упевнено.
гороскоп

Напруга попередніх днів, пов'язана з проходженням Місяцем знаку Овна, спадає.  В дні Тельця ми всі трішки тугодуми. До того ж тепер нас важко зрушити з місця, з'являється деяка схильність до упертості. Ми стаємо мирними, повільними і небагато флегматичними.

Добре займатися домашніми справами, вирішувати буденні життєві проблеми – купувати продукти, робити дрібний ремонт в квартирі, а робочий час присвятити рутинним поточним справам. А ось з бізнесом краще перечекати. Крупних угод бажано не укладати і контрактів не підписувати. Можливі помилки із-за сповільненої реакції і нездатності швидко міркувати.

Шоппінг в ці дні процвітає і впливає на жіночу психіку терапевтично.

Крім того, енергетика 9-ї місячної доби негативно впливає на людину. Можливі тривоги, страхи, похмурі думки. Слід побоюватися обману і всіляких спокус.

Цього дня дуже легко піддатися ілюзіям і зваблюванням. Може, наприклад, з'явитися підвищена зарозумілість. Постарайтеся уникнути цього, інакше будете покарані за гординю.

Якщо вам вдасться уникнути скандалів і неприємних несподіванок, зумієте реально оцінити своє місце в суспільстві.

Емоції краще не проявляти. Можливе невезення, отримання поганих звісток. День, в який ми отримуємо знаки, до яких треба віднестися уважно. Необхідно очиститися від фізичних і астральних шлаків, активно захищатися від негативу, прощати кривдників.

У медичному відношенні слід звернути увагу на груди. Можливі напади міжреберної невралгії, стенокардії, подагри. Рекомендуються сольові ванни для ніг.

Колір дня – жовтий, темно-червоний, коричневий. Холодні тони не рекомендуються. Камінь дня – чорний кришталь (дарує бадьорість).