Астропрогноз на 24 грудня. Їжте менше, але краще

Неділя, 24 січня 2010, 09:00
10-й місячний день. «Впорядковування». Місяць в Тельцеві. День активного відпочинку: надмір сил добре направити на зміцнення здоров'я.
гороскоп

Астрологи європейської школи настійно рекомендують в цей період почати оздоровчі програми, які з часом повинні увійти до звички. І краще цим зайнятися не поодинці.

Відповідний час для розвитку партнерських відносин, зміцнення споріднених зв'язків і особистих контактів.

Всі оздоровчі сімейні заходи в 10-ту місячну добу принесуть просто фантастичний ефект і сприятимуть зміцненню сімейних відносин. У сім'ях, де всі займаються спортом або якими-небудь оздоровчими програмами, як правило, ніхто практично ніколи не хворіє.

У 10-у місячну добу неприпустимо проявляти удома негативні емоції. Уникайте будь-яких конфліктів з родичами. Рекомендується медитація над власною кармою і кармою роду, з метою з'ясування лінії життя, зміцнення будинку, сім'ї.

Під впливом Місяця в Тельцеві посилюється чутливість людини до продуктів харчування. Тому слід приділяти підвищену увагу якості і кількості пищи.

Стає уразливим горло і вся ендокринна система. Дуже ефективні омолоджуючі процедури на шиї, корисні живильні компреси, вологі обгортання шиї.

У одязі переважні сіро-зелена і блакитна гамма. Відмовіться від червоного кольору. Камінь дня – бірюза (припиняє сварки).