Гороскоп по знаках Зодіаку на 28 січня. Час збирати каміння

Четвер, 28 січня 2010, 08:53
Місяць у Раку. У професійній сфері важливим стає розумне планування. А події, що відбуваються в особистому житті, є закономірним наслідком раніше довершених вчинків.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Вдалий і плідний день. Успіх в справах є не тільки нагородою за старання і старанність, але і наслідком вашого уміння ладнати з людьми, пускати в хід свою чарівливість, знаходити спільну мову навіть з тими, хто не схильний до діалогу. Поліпшується фінансова ситуація, можливе отримання дорогих подарунків або принадних пропозицій про співпрацю.

Тілець (21 квітня – 21 травня)
Зірки радять утриматися від поїздок або, принаймні, не облямовуватися в шлях без належної підготовки, у тому числі і моральною. Ваш настрій сьогодні нестабільно, а далеко від будинку ви будете особливо уразливі для впливу негативних тенденцій. Успіхи в справах будуть значними, проте нагороду за праці ви повинні будете розділити з союзниками.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Близнюки добиваються успіхів завдяки рідкісному поєднанню наполегливості і винахідливості; немає такої перешкоди, яку представники цього знаку при бажанні не змогли б подолати. Особливих зусиль зажадають справи, пов'язані із співпрацею з новими партнерами: тут вам прігодятся спостережливість, уміння керувати і здатність брати на себе відповідальність.

Рак (22 червня – 23 липня)
Чекає приємний день. Серйозний привід для неспокою і хвилювань буде тільки у тих, хто збирається провести день в роз'їздах або займається підготовкою необхідних для подорожі документів. Решта представників знаку теж понервує – але вже із-за довершених дурниць, не заслуговуючих уваги.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Леви перебувають у хорошому настрої, а це означає, що у них буде шанс перетворити цей нейтральний день по-справжньому вдалий. Головне – діяти швидко і розраховувати, в першу чергу, на себе. Чим менше ви залежите від інших, тим більше вірогідний успіх в будь-яких, навіть найсміливіших починах. Фінансове положення декілька покращає.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
У вас не буде серйозних приводів скаржитися на життя – цей день відноситься до числа не тільки вдалих, але і дуже плідних. Він підходить для вирішення різноманітних завдань, від рутинних до творчих. Якщо у вас виникнуть серйозні проблеми, допомога буде отримана своєчасно. Прекрасний день для налагодження партнерських відносин.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
День значних професійних успіхів і щедрої нагороди за працю. Сьогодні представники цього знаку наділені цілеспрямованістю і завзятістю, які дозволяють долати будь-які перешкоди, що виникають на шляху. Ймовірно і поява нових союзників. В основному це будуть люди, що вважають за краще слідувати за вами, а не виступати з ініціативою.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Навіть якщо труднощі і перешкоди спробують виникнути на шляху Скорпіонів, представники даного знаку справляться з ними граючи. Цей день обіцяє бути не тільки в усіх відношеннях вдалим, але і легеням – а це означає, що сили вистачить не тільки на справи, але і на активний відпочинок в приємній компанії. Можливі грошові надходження.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
День вельми нерівний. Він пов'язаний з деякими успіхами, які стануть для вас ступенем до подальшого професійного зростання, проте принесе також складні ситуації, в яких багатьом Стрільцям не вдасться ухвалити правильні рішення. Зірки рекомендують прислухатися до рад досвідчених колег і не відмовлятися від допомоги, яку запропонують нові знайомі.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Найбільш сильним буде вплив позитивних тенденцій на сферу професійної діяльності, так що Козерогам варто концентруватися на роботі. Найбільш складні і важливі задачі доведеться вирішувати самостійно. Не виключено розчарування в ділових партнерах: їх очікування і вимоги покажуться завищеними, а можливості – дуже скромними. Не виключені великі витрати.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Вплив негативних тенденцій зосереджений на романтичних відносинах. Саме з ними будуть пов'язані основні проблеми і переживання цього дня. Втім, Водолії самі частково винні в тому, що відбувається – сьогодні вони демонструють непохитність і безкомпромісність, небажання вести діалог з коханою людиною. Зміните свою поведінку, і ви побачите, що справи не так вже погані.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Пам'ятайте, що причин для смутку немає, і не здайтеся, якщо на вашому шляху несподівано виникнуть перешкоди. Можливе вирішення давніх професійних проблем; при правильному підході до ситуації ви зможете добитися кар'єрного зростання або підвищення заробітної плати. Події особистого життя примушують хвилюватися, хоча ви без зусиль збережете контроль над ситуацією.