Гороскоп по знаках Зодіаку на 29 січня. День нових можливостей

П'ятниця, 29 січня 2010, 08:54
Місяць в Раку. Цей день зв'язаний не стільки з блискучими перемогами і грандіозними успіхами, скільки з новими можливостями, якими не можна не скористатися.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Цей день дуже сприятливий, але Овни перебувають не в кращому настрої, а тому ризикують упустити свій шанс добитися успіху. Пам'ятайте, що причина ваших переживань і хвилювань криється в нестабільності емоційного фону. Є декілька способів змінити ситуацію: можна шукати підтримку у близьких, знайти собі увлекательноє і цікаву справу, або провести час в товаристві життєрадісних людей, які люблять і уміють веселитися на повну котушку.

Тілець (21 квітня – 21 травня)
Тільці чудово справляться з рішенням будь-яких ділових задач. Сьогодні представники цього знаку холоднокровні і стримані, що дозволяє їм керувати ходом важливих переговорів і зберігати контроль над ситуацією навіть тоді, коли іншим це виявляється не під силу. Бізнесменам варто зайнятися плануванням: ви правильно оцінюєте і власні можливості, і тенденції, що існують на ринку, а тому не допустите серйозних помилок.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Хороший день для завершення довгих і складних справ. Не виникне обставин, які перешкодили б близнюкам добитися бажаного і реалізувати поставлені плани. Правда, декілька ускладнить досягнення мети відсутність надійних союзників. Зате напевно знайдуться люди, які допоможуть радою або охоче поділяться досвідом. Сприятлива фінансова ситуація, можливі грошові надходження. День підходить для подорожей і інших розваг.

Рак (22 червня – 23 липня)
Ракам не доводиться розраховувати на легкі перемоги, але приємно хоч би те, що цього дня досягнуті результати будуть прямо пропорційні докладеним зусиллям. Учні досягнуть успіху в освоєнні точних і природних дисциплін; підходить день і для складання іспитів. Не варто відкладати складні справи – їм краще присвятити першу половину дня, коли ділова активність буде особливо високою. Особисті відносини радують стабільністю.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Цей день не буде пов'язаний ні з серйозними потрясіннями, ні з великими змінами в житті. Він пройде легко і приємно, дозволить Левам утілити в життя деякі честолюбні плани і знайти нових впливових союзників. Успішно пройдуть будь-які переговори, ви зможете показати себе з кращого боку. Гармонійно складаються відносини з близькими людьми, особливо легко буде порозумітися із старшими родичами. Хороший день для активного відпочинку.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Негативні тенденції деколи нагадуватимуть про себе, але до серйозних проблем це не приведе. День достатньо гармонійний і спокійний, такий, що дозволяє без суєти і поспіху займатися звичайними справами, вирішувати творчі задачі. Сьогодні ви стаєте бажаним союзником для багатьох і можете вибрати найбільш принадне з декількох пропозицій, що поступили. Не виникне приводів для неспокою у тих, чиї інтереси зосереджені на сім'ї.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Прекрасний день. Вплив позитивних тенденцій сильний і універсально, не буде приводів для неспокою і скарг на життя. Вірогідні значні успіхи в роботі. Ваші ідеї  пропозиції привернуть увагу сильних світу цього, що сприятиме швидкому кар'єрному зростанню і поліпшенню фінансового положення. Чудові день чекає закоханих, які можуть обговорити проблеми, що накопичилися, без страху бути понятими мінливо.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Скорпіонам не варто розраховувати на безмежне везення – доведеться потрудитися, щоб досягти потрібних результатів. Зате і появи на шляху непереборних перешкод можна не побоюватися: всі завдання, які доведеться вирішувати, будуть вам цілком під силу. Не виключена поява несподіваних помічників з числа людей, до яких ви останнім часом відносилися декілька насторожено.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Вдалий і плідний день. Стрільці не втрачають часу дарма, швидко пристосовуються до змінних обставин, а тому не відчувають дискомфортно, коли виникають різноманітні завдання, що вимагають рішення. Сьогодні вам легко порозумітися з тими, що оточують; домовитися вдасться навіть з людиною, якої ви звикли рахувати майже ворогом. Високий життєвий тонус, ви повні енергії і сил.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Козерогів чекає спокійний день, не дуже насичений подіями, зате що дозволяє розібратися в ситуації і визначитися з планами на майбутнє. Зірки радять не поспішати з ухваленням рішень, навіть якщо партнери і ті, що просто оточують вас квапитимуть – час на роздуми у вас є. Стабільна фінансова ситуація, можна робити крупні покупки і інвестиції. День підходить для спілкування з людьми, що розділяють ваші інтереси і погляди на життя.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Дуже вдалий день. Особлива багато радості він принесе закоханим Водоліям – сьогодні відчуття стають глибшими і міцнішими, зростає упевненість в своїй «половинці», залишаються у минулому сумніви і тривоги. На цікаву зустріч можуть розраховувати Водолії-мандрівники, а також любителі світських заходів. Вірогідне поліпшення фінансового положення. Професійні успіхи будуть вельми значними.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Вплив позитивних тенденцій зосереджений на сфері романтичних відносин. Тут можливо буквально все – зустріч з людиною, яка змінить ваше життя, несподівану появу «принца» або «принцеси», і навіть перетворення давно знайомого «чудовиська» в цілком милу і симпатичну персону. Ну а ті, хто вже зустрів свою «половинку» отримають масу задоволення від спілкування з нею.