Гороскоп по знаках Зодіаку на 3 лютого. Живемо в гармонії з навколишнім світом

Середа, 3 лютого 2010, 08:55
Місяць у Терезах. Вельми багатообіцяючими будуть знайомства, велика вірогідність зародження симпатії і стрімкого розвитку романтичних відносин.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Овни цього дня відрізняються м'якістю і делікатністю. Не дивно, що відносини з тими, що оточують складаються цілком гармонійно: ви невимушено згладжуєте гострі кути і взагалі займаєтеся різноманітним міротворчеством. Відзначать це не тільки партнери і колеги, але і близькі люди.

Тілець (21 квітня – 21 травня)
Не кращим чином йдуть фінансові справи Тельців: витрати предстоят значні. Правда, сьогодні ви можете розраховувати на усіляку (у тому числі і матеріальну) допомогу членів сім'ї, проте зловживати чужою добротою не потрібно. Хороший день для спілкування в неформальній обстановці.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Зірки не радять займатися рішенням якихось надскладних задач або витрачати гроші на сумнівні бізнес-проєкти. На жаль, сьогодні вам буде нелегко реально оцінити перспективи того або іншого почину, передбачати можливі труднощі. Самовпевненість матиме неприємні наслідки.

Рак (22 червня – 23 липня)
День буде вдалим. Єдине, чого варто побоюватися – це зайві фізичні навантаження: вони не кращим чином відіб'ються на самопочутті, та і настрій навряд чи піднімуть. Ви легко справитеся з професійними обов'язками. Можливе отримання вельми вигідної ділової пропозиції про співпрацю.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Можливі проблеми в особистому житті. Закохані сваритимуться із-за дурниць, подружжя – вести напружені дискусії про майбутнє сім'ї. Старші родичі раді б допомогти вам порадою, але ви навряд чи захочете їх слухати. Що ж, ситуація вимагає самостійних рішень, відповідальність за які нестимете ви самі.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Життєвий тонус знижується, сьогодні хочеться поберегти себе і як слід відпочити, чим кидатися на амбразури і здійснювати подвиги на професійному терені. Якщо ви не можете влаштувати собі вихідний, постарайтеся, принаймні, присвятити цей день нескладним справам – ситуація це цілком дозволяє.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Є шанс отримати важливі перемоги на професійному терені. Правда, для цього доведеться потрудитися і проявити винахідливість. Союзників ви знайдете, але вони вважатимуть за краще слідувати за вами, а не йти попереду і прокладати вам шлях. Не виключені цінні подарунки від старих знайомих.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Цей день категорично не підходить для важкої роботи – як інтелектуальною, так і фізичною. Відкласти також коштує довгі піші прогулянки, що вимотують заняття спортом і участь в світських заходах, які можуть затягнути допізна. Зате дуже вдалими обіцяють бути ділові переговори, ви легко доб'єтеся свого.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Не варто обговорювати важливі питання з діловими партнерами і керівництвом – прийти до єдиної думки буде дуже важко. Наберіться терпіння і сосредоточьтесь на роботі: професійні досягнення укріплять ваш авторитет, зроблять вашу думку вагомою в будь-якій суперечці. Сприятливий день для підвищення кваліфікації.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Дуже сильні позитивні тенденції, рішення складних задач дається легко. Можна без страху і сумнівів йти на будь-які ділові переговори, співбесіди, іспити – ви легко переконаєте будь-якого в своїй правоті. Наступив слушний момент для крупних покупок і інвестицій: слідуючи підказкам інтуїції, ви не витратите гроші марно.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Це вдалий день, хоч і не абсолютно безхмарний. Дрібні нелади не повинні вас лякати – потрібно лише вибрати вірну лінію поведінки і дотримуватися її, і все складеться найбільш сприятливим чином. Вірогідна поява нових професійних перспектив, отримання цікавих пропозицій про співпрацю.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Якщо не весь день, то велику його частину ви проведете в прекрасному настрої – емоційний фон дуже сприятливий.  Ви готові оточити близьких увагою і турботою, вони відповідають щирою подякою. Вечірки і свята вдадуться на славу, а перевтоми можна не побоюватися. Фінансова картина сприятлива.