Гороскоп по знаках Зодіаку на 22 лютого. Укріплюємо споріднені зв'язки

Понеділок, 22 лютого 2010, 08:57
Місяць в Близнюках. День сприятливий для спілкування з родичами і друзями. А ось далекі поїздки варто відкласти, так само як і експерименти з іміджем.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Життєвий тонус достатньо високий, сил і енергія у вас буде предостатньо. День підходить для того, щоб визначитися з планами на майбутнє, приступити до реалізації найбільш важливих ваших задумів. Крім того, родичам і друзям напевно буде потрібно вашу підтримку.

Тілець (21 квітня – 21 травня)
День достатньо гармонійний і спокійний, хоч і не дуже багатообіцяючий. Тельцям вдасться закінчити раніше початі справи, вирішити давно виниклі проблеми. Підводити підсумки, проте, поки рано – вірні висновки будуть зроблені декілька пізніше.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Слід поклопотатися про своє здоров'я – цього дня не виключено загострення хронічних захворювань. Добре складаються відносини з близькими людьми, не виключені нові романтичні захоплення. День також підходить для вирішення різноманітних практичних завдань, крупних покупок.

Рак (22 червня – 23 липня)
Неспокійний день. Основні проблеми пов'язані з практично непередбачуваною поведінкою членів сім'ї – вам буде непросто утриматися від критичних зауважень і докорів, реакція на які буде вельми гострою. Підніме настрій участь в світських розвагах.

Лев (24 липня – 23 серпня)
У зоні впливу негативних тенденцій знаходиться лише одна важлива життєва сфера – відносини з родичами. Розбіжності в сім'ї можуть бути дуже серйозними, і саме вам доведеться згладжувати гострі кути, виконувати нелегкі миротворчі місії. У іншому ж день буде цілком вдалим.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Самий час зайнятися рішенням майнових питань і крупними покупками – у вас є шанс добре вкласти гроші або обзавестися речами, які зроблять життя легше і приємніше. Успіх супроводитиме тим, хто готовий до співпраці, але і від самостійної діяльності на вибраному терені не відмовляється.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Високий творчий потенціал, і це знаходить прояв у всьому – у тому числі і в організації дозвілля. Ви вибираєте незвичайні заняття, легко зав'язуєте відносини з цікавими, оригінальними персонами. Чудово складаються відношення з членами сім'ї. Він їх ви отримаєте підтримку.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
День досить багатообіцяючий, так що не варто втрачати час дарма. Є шанс швидко вирішити особисті проблеми, добитися тих змін, про які ви давно мріяли. Успішними і надзвичайно результативними будуть заплановані на цей день зустрічі, до вашої думки прислухаються всі, з ким ви матимете справу.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Зірки радять бути обережніше в поїздках, в іншому ж неприємних сюрпризів можна не побоюватися. Гармонійно складаються відносини з родичами, та і спілкування з улюбленою людиною буде дуже приємним. Високий творчий потенціал, вірогідні успіхи в навчанні і науковій діяльності.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Хід деяких важливих для вас справ може сповільнитися із-за нерозторопності тих, що оточують, але ви знайдете вихід з положення. З іншого боку, ніщо не перешкодить вам самостійно знайти відповіді на актуальні питання, навести порядок у фінансових справах і реалізувати найпривабливіші і багатообіцяючі ідеї.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Події дня дадуть приводи для радості. Не виключені приємні несподіванки, принадні пропозиції, витікаючі від людей, з якими приємно мати справу. Є шанс здійснити давні плани. Все, чим ви займаєтеся цього дня, сприяє зростанню вашого добробуту, поліпшенню якості життя.

Риби (20 лютого – 20 березня)
День непоганий, ваші зусилля будуть відмічені і належним чином винагороджені. Сьогодні ви можете дозволити собі крупні покупки, у тому числі і незаплановані. Прекрасні перспективи розвитку особистих відносин. Можна скористатися цим, щоб насолодитися гармонією в сім'ї.