Астропрогноз на 22 лютого. День зміцнення здоров'я

Понеділок, 22 лютого 2010, 09:00
10-й місячний день. «Впорядковування». Відповідний час для розвитку партнерських відносин, зміцнення споріднених зв'язків і особистих контактів.
гороскоп

Астрологи європейської школи настійно рекомендують в цей період почати оздоровчі програми, які з часом повинні увійти до звички. І краще цим зайнятися не поодинці.

Всі оздоровчі сімейні заходи в 10-у місячну добу принесуть просто фантастичний ефект і сприятимуть зміцненню сімейних відносин. У сім'ях, де всі займаються спортом або якими-небудь оздоровчими програмами, як правило, ніхто практично ніколи не хворіє.

У 10-у місячну добу неприпустимо проявляти удома негативні емоції. Уникайте будь-яких конфліктів з родичами. Рекомендується медитація над власною кармою і кармою роду, з метою з'ясування лінії життя, зміцнення будинку, сім'ї.

Під впливом Місяця в Тельцеві посилюється бажання спілкуватися, хочеться, щоб контактів було якомога більше. Тому в ці дні люди охоче знайомляться. Згодом виявляється, що половина цих знайомств нам не потрібні, тому будьте ізбірательнєє в нових контактах.

Стають уязвімими легені, дихальні шляхи, а також руки і плечі.Можливе загострення остеохондрозу і ревматизму в області плечей. Крім того, знаходження Місяця в близнюках дає сильну реакцію на забрудненість повітря, викликає у людини нестерпність задушливих приміщень. Добре ці дні більше часу проводити на свіжому повітрі, але слід тепліше одягнутися і не перенапружувати навантаженням руки. У ці дні часто міняється погода.

У одязі переважні сіро-зелена і блакитна гамма. Відмовіться від червоного кольору. Камінь дня – бірюза (припиняє сварки).

Гороскоп по знакам Зодіаку читайте ТУТ.