Гороскоп по знаках Зодіаку на 25 лютого. Направте енергію в мирне русло

Четвер, 25 лютого 2010, 08:56
Місяць в Раку. День насичений цікавими подіями. Проте тим, хто готується провести його у великій компанії, слід пам'ятати про нестабільність емоційного фону: наслідком її буде підвищена вимогливість до оточуючих.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Овни сьогодні звичайнішого схильні до впливу зовнішніх обставин, і це може стати причиною проблем. Не піддайтеся на провокації, прагніть обдумувати кожен свій крок. Навіть якщо часу на роздуми виявляється замало, краще довіритися власній інтуїції, чим прислухатися до порад тих, чия життєва позиція відмінна від вашої.

Тілець (21 квітня – 21 травня)
Сприятливий день для покупок і рішення фінансових питань. Можна займатися творчою і науковою діяльністю, вірогідні значні успіхи в навчанні. Будьте готові порушити традиції, якщо хочете добитися видатних результатів, і не бійтеся приступати до реалізації масштабних проектів поодинці – союзники і помічники з'являться пізніше.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
З професійної точки зору день хороший. Гармонійно і рівно складаються ділові відносини, з'являється можливість укласти вигідні операції, досягти успіху в спільній роботі, справити сприятливе враження на важливих персон. Декілька гірше йдуть справи в особистому житті. Будь-яка дрібниця може стати приводом для сварки.

Рак (22 червня – 23 липня)
Раків чекає день чудовий і увлекательний, але досить руйнівний. Прагніть протистояти спокусам і витрачати гроші тільки на те, що вам дійсно необхідне. Є всі підстави розраховувати на допомогу друзів і родичів, отримання матеріальної і емоційної підтримки.

Лев (24 липня – 23 серпня)
День складний з емоційної точки зору: ви дуже чутливі до критики, образливі, дратівливі. Все це може привести до проблем в спілкуванні, конфліктам з близькими людьми. Постарайтеся направити свою енергію в мирне русло. Можна, наприклад, зосередитися на справах професійних – тут вас чекають значні успіхи.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Добрих результатів вдасться досягти, якщо ви діятимете неквапливо і осмотрітельно. Можна розраховувати на підтримку старих союзників, а ось нові ділові контакти небажані – вони принесуть лише труднощі. Це вдалий день для позбавлення від всього, що стало непотрібним – не варто чіплятися за речі і зв'язки, що втратили свою цінність.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Підтримка членів сім'ї допоможе подолати дрібні неприємності, яких цього дня, на жаль, не уникнути. Не будьте уперті: поступки необхідні. Особливо це стосується юних закоханих, які готові витрачати час на з'ясування відносин. Небажана надмірна фізична активність у вільний час: можливі травми.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Хороший день для тих, хто прагне до змін в особистому житті. Не бійтеся зробити перший крок назустріч вподобаній людині, проявити ініціативу, запропонувати щось нове, несподіване – розвиток подій залежить від вас, не варто чекати біля моря погоди. Тим, хто готується до романтичного побачення, варто приділити особливу увагу своїй зовнішності.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Сьогодні можна багато чого добитися, реалізувати сміливі плани, укріпити професійні зв'язки. Фінансова картина нестабільна, проте можна робити покупки і інвестиції, у тому числі і великі. Будьте готові надати матеріальну допомогу близьким людям. Сімейні проблеми будуть вирішені завдяки своєчасному об'єднанню зусиль родичів.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Сприятливий день для роботи: сьогодні ви зможете справитися з рішенням будь-який, навіть найскладнішого завдання. Можлива поява нових цілей, а також союзників, які допоможуть їх досягти. Проте пам'ятаєте, що спілкування з іноземними партнерами вимагає особливої обережності, а участь в презентаціях і корпоративних розвагах і зовсім небажано.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Дуже вдалий день для тих, хто планує підкорити професійні вершини і піднятися по кар'єрних сходах. Сьогодні у вас є шанс випередити недоброзичливців і конкурентів, продемонструвати всім зацікавленим особам свої неабиякі ділові якості і видатні таланти.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Риби сповнені оптимізму, для якого у них є всі підстави. Сьогодні успіхи можуть бути дуже значними, потрібно лише прикласти небагато старанність і не відмовлятися від допомоги перевірених союзників. Вірогідне вирішення фінансових проблем; грошові надходження будуть скромними, але ви зможете розпорядитися отриманими сумами вельми розумно.