Астропрогноз на 20 березня. День прояву почуттів

Субота, 20 березня 2010, 09:00
6-й місячний день. «Розширення». Якщо ви хочете розвивати свою діяльність, то закласти основи майбутнього процвітання слід саме сьогодні.
гороскоп

Дуже сприятливий день, сприяючий прояву самих різних здібностей.

У місячну добу, що наступила, у багатьох людей прорізається дар передбачення, розвивається інтуїція. Вам може відкритися те, чого раніше недооцінювали або не розуміли. Сьогодні, якщо бути уважними, можна почути ті слова, які дуже важливі для вас, буквально пророчі.

Можливе розширення контактів, добре йде суспільна і наукова діяльність. Корисні спілкування, обмін думками, оскільки ваш співбесідник сприймає не те, що ви сказали, а саме те, що ви мали на увазі. Один з кращих днів для публічних виступів.

А ще 6-й місячний день сприятливий для спілкування з протилежною статтю. Ви можете зустріти свою любов або її відчути.

Не соромитеся проявляти свої відчуття і емоції, зараз правильно зрозумієте. До того ж, можна без зусиль відчути настрої і відчуття інших людей.

У медичному плані небезпечно перенапружувати голосові зв'язки, тобто «зірвати» голос. Хвороби, що виникають цього дня, як правило, прості для
лікування, але запускати їх не можна.

Тому всім, кого чекає вечірній відпочинок в компанії, бажано протягом дня виділити хоч би годину для мовчазного відпочинку.

Також бажано утриматися від вживання холодних напоїв – дихальні шляхи і горло вельми слабкі, їх потрібно поберегти.

Крім того, люди гостріше, ніж зазвичай, реагують цього дня на задушливі або загазовані приміщення.

У одязі рекомендуються аксесуари сріблясто-блакитних тонів. Прагніть уникати чорного і яскравих кольорів.

Камінь дня – гіацинт (приносить успіх).