Гороскоп по знаках Зодіаку на 22 березня. Зірки обіцяють зміни в особистому житті

Понеділок, 22 березня 2010, 08:57
Місяць в Близнюках. У тих, хто прагне до серйозних змін в особистому житті, сьогодні буде шанс добитися свого – сьогодні можна і утілювати в життя якісь давно ухвалені рішення, і спокійно, без суєти, пристосовуючись до обставин, добиватися мети.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Овни можуть не на жарт постраждати із-за власної самовпевненості. Доводиться визнати, що сьогодні ви схильні переоцінювати свої фінансові можливості, авторитет на роботі і удома, уміння ладнати з людьми і справляти сприятливе враження на нових знайомих. Тільки на давніх, перевірених і надійних союзників можна вважатися; і лише вони зможуть відносно спокійно миритися з вашими капризами і перепадами настрою.

Тілець (21 квітня – 21 травня)
Непоганий день для Тільців, чиї інтереси зосереджені на роботі. Представники цього знаку зможуть реалізувати власні ідеї і скористатися чужими, нікому не завдавши збитку і отримавши при цьому вигоду. Вірогідний прогрес в навчанні і науковій діяльності, азартно здобувається і легко засвоюється нова інформація. Відносини в сім'ї залишають бажати кращого, дуже велика вірогідність конфліктів з представниками старшого покоління.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
У професійній сфері складається непроста ситуація, і деколи близнюків приймають не найвдаліші рішення в надії негайно отримати добрий результат. Постарайтеся діяти осмотрітельно, покладаючись не тільки на свою інтуїцію, але і на логіку і здоровий глузд. Вдалі ділові рішення дозволять вам збільшити свої доходи або укласти вигідні операції. День підходить для відвідин конференцій і семінарів.

Рак (22 червня – 23 липня)
Дуже приємним буде цей день для закоханих. Романтичні прихильності проходять період оновлення, стають глибшими і радують приємними емоціями. Нові знайомства допоможуть самотнім Ракам внести зміни до особистого життя, розібратися у власних бажаннях і душевних потребах. Спілкування з друзями порадує, сумісний відпочинок запам'ятається надовго.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Хороший день для будь-якої суспільної діяльності, публічних виступів, участі в світських заходах. Можна проводити презентації, брати участь в конференціях і семінарах. Всі ваші вчинки і вислови, навіть вельми екстравагантні, тлумачитимуть вірно. Покладайтеся не тільки на свій професіоналізм, але і на особисту чарівливість, і ви доб'єтеся успіху в переговорах.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
День обіцяє бути дуже вдалим. Лише стан фінансових справ вселяє деякий неспокій, але Деви зможуть справитися з ситуацією, якщо діятимуть послідовно і прислухаються до рад друзів і старших родичів. Можливе подолання давніх суперечностей у відносинах з діловими партнерами. Не виключено отримання пропозицій про довгострокову співпрацю.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Досить невдалим буде день для тих, хто збирається в поїздки – далеко від будинку можливі неприємні несподіванки. У іншому ж зірки на вашому боці, і вплив позитивних тенденцій буде дуже і дуже відчутним. Вірогідне подолання розбіжностей, що заважали вдалому завершенню важливого для вас проекту. Є шанс знайти впливового покровителя.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Вплив позитивних тенденцій дуже сильно, і ви неодмінно оціните це, якщо правильно розставите пріоритети і не прийматимете близько до серця дрібні непорозуміння. Покладетеся на долю – вона готова піднести вам приємні сюрпризи. Є шанс налагодити відносини з іноземними партнерами, отримати принадні пропозиції про співпрацю, а також знайти спосіб вирішення власних фінансових проблем.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
День не розчарує: зірки на вашому боці, позитивні тенденції дуже сильні. Бажано проявляти розбірливість в знайомствах, не дуже довіряти випадковим людям; особливо це стосується ділової сфери. У особистих же відносинах ви можете покластися на свою інтуїцію: її підказки будуть своєчасними і вірними. Декілька понижений життєвий потенціал, важливо правильно розподілити навантаження.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Сприятливий день, що дозволяє розраховувати на зміни на кращий в різних сферах життя. Для багатьох Козерогів він ознаменується вирішенням давніх професійних проблем, появою нових інтересів і цілей. Деякі представники знаку в корені переглянуть свої відносини з діловими партнерами і зможуть зайняти лідируючу позицію. День може принести і значні зміни особистого характеру. Будьте готові проявити ініціативу.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Відповідний день для укладення оборудок і проведення комерційних операцій. У роботі Водолії зможуть добитися свого, навіть якщо конкуренти спробують їм перешкодити, та і обставини складатимуться не дуже сприятливо. Прагніть уникати проявів ворожості і агресії, навіть якщо доведеться мати справу з украй несимпатичними персонами.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Обережніше з обіцянками – сьогодні ви схильні брати на себе зобов'язання, виконати які буде непросто. Перед вами відкриваються практично необмежені можливості для самоудосконалення, підкорення нових вершин. Прислухайтеся до порад родичів: їх рекомендації дозволять уникнути багатьох помилок, зберегти прекрасний настрій і хороше самопочуття.