Гороскоп по знаках Зодіаку на 24 березня. Дивуємо оточуючих прихованими талантами

Середа, 24 березня 2010, 08:51
Сприятливий день, що дозволяє досягти поставлених цілей і визначитися з планами на майбутнє. Здатність міркувати логічно виявиться кориснішою, ніж інтуїція.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Вірогідні приємні несподіванки, не виключений вдалий збіг обставин, який ви напевно зможете використовувати найкращим чином. У професійній сфері складається відповідна ситуація для роботи над важливими проектами, а також пошуку нових клієнтів і ділових партнерів. Овнам, не налаштованим на трудові подвиги, зірки обіцяють веселий і різноманітний відпочинок, повний захоплюючих пригод і щедрий на нові враження.

Тілець (21 квітня – 21 травня)
Надзвичайно вдалий день для тих, хто прагне до змін в особистому житті. Під впливом позитивних тенденцій підвищується вірогідність цікавих знайомств і романтичних захоплень. Це хороший день для зустрічі з людиною, до якої ви випробовуєте симпатію. Відносини, що недавно почалися, отримають необхідний імпульс для стрімкого розвитку. Багато Тельців здивують тих, що оточують талантами, про які раніше ніхто і не здогадувався.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Життєвий потенціал високий, представники цього знаку готові до боротьби з сильними конкурентами, захисту своїх інтересів, подоланню перешкод. Не перешкодила б і небагато розсудливість, інакше ви ризикуєте зробити масу безглуздих вчинків. Небажано ризикувати своїми і чужими грошима: ви скоріше втратите їх, ніж вдало вкладете. Спілкування з близькими доставляє вам масу задоволення, хоча деякі давні розбіжності деколи нагадують про себе.

Рак (22 червня – 23 липня)
День характеризується деяким зниженням життєвого потенціалу, і відіб'ється це, в першу чергу, на вашому настрої. Прагніть не приймати близько до серця спори з малознайомими людьми, не піддайтеся на провокації – недоброзичливці можуть скористатися вашою запальністю і безкомпромісністю. День обіцяє успіхи тим, хто готовий зайняти активну життєву позицію і зосередитися на досягненні високої мети.

Лев (24 липня – 23 серпня)
День ідеально підходить для роботи: можна багато що встигнути, самостійно справитися з рішенням складних задач, прийняти всі необхідні заходи для обеззброєння недоброзичливців і агресивно настроєних конкурентів. Ваші професійні досягнення такі великі, що не відмітити їх не зможе навіть самий критично настроєний керівник. Не варто дивуватися з принадних пропозицій; деякі з них поступлять від давніх ділових партнерів.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Вплив позитивних тенденцій зосереджений на сфері романтичних відносин. А це означає, що наступив слушний момент для знайомств і побачень, ніжних визнань і доленосних рішень. Сьогодні інтуїція вас не підведе, можна діяти рішуче, забувши сумніви і тривоги. Близькі люди охоче підтримають вас, їх суспільство буде приємним, а ради і рекомендації – тямущими. Можна успішно завершити раніше початі справи.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Обережніше з фінансами і довгостроковими інвестиціями! Сьогодні вам не так-то просто буде протистояти спокусі вкласти гроші в якусь сумнівну, але, на перший погляд, багатообіцяючу затію – проте розумніше було б віддати перевагу чомусь надійнішому. У професійній сфері сильний вплив позитивних тенденцій. З'являються нові можливості, про які ви раніше не змели навіть і мріяти, круг спілкування стрімко розширюється.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Цей день не пов'язаний з великими втратами і розчаруваннями, проте і дуже вдалим його назвати важко. Причиною багатьох ваших проблем є дії недоброзичливців. Люди, що заздрять вашому успіху, поширюють помилкову інформацію, підривають ваш авторитет. Дуже важливо зберегти довіру людей, які вам небайдужі, – якщо сьогодні вони запідозрять, що ви нещирі, відновити колишні відносини буде важко.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
День буде вдалим. Життєвий потенціал представників цього знаку дуже високий, і вони зможуть добитися будь-якої поставленої мети, не докладаючи для цього особливих зусиль. Є шанс показати себе з кращого боку в якійсь новій справі, продемонструвати керівництву, що ви здатні блискуче справлятися з рішенням складних задач. На важливих ділових зустрічах варто поводитися стримано, консервативно – це допоможе справити потрібне враження.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Сьогодні Козероги настроєні на подив романтичного – і це робить їх абсолютно чарівними в очах тих, що оточують. Для багатьох представників знаку цей день стане початком нового життєвого етапу, причому справедливо це як для особистої, так і для професійної сфери. Можна вирішити декілька складних проблем, знайти вірний шлях до мети. Високий життєвий тонус, ви не можете поскаржитися на недолік енергії або занепад сил.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Ви дуже близькі до успіху, але далеко не всі готово щиро радіти цьому приємному факту. Наступив день, коли стає ясно, хто дійсно є вашим іншому, а від кого краще триматися подалі. На жаль, для деяких Водоліїв це означатиме розрив старих зв'язків, відмову від відносин, які здавалися надійними і стабільними. Проте треба йти вперед – і перший крок слід зробити негайно!

Риби (20 лютого – 20 березня)
Не виключено погіршення самопочуття, та і гарним настроєм Риби навряд чи зможуть похвалитися. Постарайтеся не пливти за течією, а узяти ситуацію під контроль – і чим раніше ви це зробите, тим краще. Підтримка близьких буде дуже до речі, вам потрібно лише постаратися знайти з ними спільну мову, а також розповісти про те, що ж вас турбує. Багато проблем будуть швидко вирішено завдяки своєчасному втручанню ваших друзів.