Гороскоп за знаками Зодіаку на 26 березня. День запаморочливих захоплень

П'ятниця, 26 березня 2010, 08:54
Останній день робочого тижня ідеально підходить для початку і розвитку романтичних відносин. Висока ймовірність цікавих зустрічей і нових знайомств, а також запаморочливих захоплень.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Сьогодні вам буде досить складно порозумітися з коханою людиною: ви поривчастий, нетерплячі, непослідовні і часом примхливі. Ці якості зачаровують нових знайомих, але шин і приводять у здивування того, хто дійсно дорожить вами. Намагайтеся вести себе більш рівно: вміння тримати емоції під контролем вас тільки прикрасить.

Тілець (21 квітня – 21 травня)
На роботі ситуація складається складна, але позитивні тенденції набирають силу. Сьогодні ви зможете обговорити важливі питання з керівництвом і діловими партнерами, і навіть укладіть багатообіцяючі домовленості, якщо не станете занадто поспішати і виявляти зайвої пожадливості. Стан фінансових справ стабільний.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Будьте обережні і завбачливі, якщо хочете досягти успіху в професійній сфері: сьогодні ви ризикуєте дуже багатьом. Потрібна розбірливість в контактах, не варто вести фінансові справи з новими знайомими. Зате це вдалий день для відновлення перерваних відносин, примирення після сварки.

Рак (22 червня – 23 липня)
Вдалий день великих і серйозних справ: ви налаштовані серйозно і дієте рішуче, не боїтеся зійти з второваною стежки і піти власним шляхом. Якщо ви хочете домогтися успіху, потрібно мислити в позитивному ключі, не намагаючись, при цьому, обманювати себе й інших. І бережіть свою репутацію – зараз вона працює на вас.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Дійте рішуче – зірки готові підтримати тих, хто знає, чого хоче, і йде до мети, не боячись труднощів і перешкод. Однак потрібно мати на увазі, що роботи вам належить чимало, і прагнення впоратися з усіма справами саме сьогодні може призвести до перевтоми і погіршення самопочуття.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Нове знайомство не змінить ваше життя докорінно, але зробить на неї вплинути. Однак дуже важливо не змішувати професійні і особисті стосунки – це може стати причиною проблем, які довго будуть ускладнювати вам життя. Якщо ви пов'язані подружніми узами, краще відмовтеся від флірту з симпатичною особою.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Проблеми в роботі виникають не з вашої вини, однак вирішувати їх доведеться вам. На щастя, ви можете розраховувати на допомогу партнерів і колег. Небажано в цей день братися за справи, що вимагають концентрації уваги: вам буде складно зосередитися. Можливе отримання великої суми від людей старшого віку.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

У професійній сфері проблем не виникне, ваші ділові якості отримають гідну оцінку. Можливо підвищення по службі, не виключено і отримання пропозицій, що мають на увазі значне збільшення доходів. Однак зростає і відповідальність, що лежить на вас, тому зараз не час проявляти легковажність.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
День вдалий, гармонійний і багатообіцяючий, хоча і непростий. На щастя, сьогодні ви можете бути впевнені, що ваші труди не пропадуть дарма – результат прямо пропорційний докладеним зусиллям. Можна взяти верх над конкурентами, а також знайти союзників серед людей, які займали по відношенню до вас нейтральну позицію.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Життєвий потенціал Козерогів дуже високий, але представники даного знаку не квапляться направити свою енергію в потрібне русло. Замість того щоб зайнятися чимось дійсно важливим і корисним, ви поринаєте у вирішення проблем (нерідко – чужих) на які можна було б просто не звертати уваги.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Професійні успіхи малоймовірні: сьогодні вам доведеться витрачати час на виправлення чужих помилок і подолання бюрократичних перепон. Звичайна робота здається одноманітним і малоцікавою, проте братися за нові справи поки все ж таки не варто. Фінансова ситуація нестабільна, можливі значні витрати.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Домогтися успіху допоможуть спокій і твереза оцінка своїх можливостей. У професійній сфері ситуація складається неоднозначна: ви швидко справляєтеся зі складними справами, але робите масу дрібних помилок, коли займаєтеся необтяжливою рутинною роботою. Більше прислухайтеся до своєї інтуїції.