Астропрогноз на 1 квітня. День веселощів

Четвер, 1 квітня 2010, 09:00
17-й/18-й місячний день (розпочнеться у 23:11). Місяць у Скорпіоні. «Упорядкування». Люди стануть більше уваги приділяти побудові гармонійних стосунків один з одним, словом, дипломатія буде у великій пошані.
гороскоп

Цей день бажано провести як день контактів, веселощів і розкріпачення. Рекомендується вживати холодне сухе вино або підігрітий кагор – це символ пізнання вічності й екстазу, зв'язку з рухом, радістю. Але втрачати голову не рекомендується: день несе багато неконтрольованих енергій, вони можуть занести куди-небудь не туди.

Хороший період для важливих справ. Нікого і нічого не потрібно боятися. Потрібно бути самим собою і не робити того, що не виходить.

Рекомендуємо відкоригувати внутрішні структурні зв'язки – це гарний день для кадрових перестановок. Продуктивними виявляться поїздки і переговори, спрямовані на зміцнення життєдіяльності як у робочому колективі, так і вдома.

Крім того, день сприятливий для подружніх відносин. Особливо веселі й розкріпачена жінки. Чоловіки, подаруйте коханій душевну теплоту і ласку, вашу увагу не залишиться без відповіді.

Сни, приснитися в цей день, як правило, не збуваються, але іноді вони вказують на поточний стан фізичного тіла. Радісні й приємні сни свідчать про нерозтраченої запасі натхнення і творчої енергії, тяжкі й сумні сни – сексуальна енергія пригнічена.

У плані здоров'я це вельми сприятливий період, коли на якийсь час відступають навіть хронічні хвороби. Дуже вдалими в цей день будуть процедури, спрямовані на лікування безпліддя та імпотенції.

У медичному відношенні день пов'язаний з ендокринною системою, гіпофізом, нирками. Уразливі нирки, область стегон і сечовий міхур, тому не можна їх перевантажувати. Вразлива також ендокринна система, особливо підшлункова залоза. Люди з діабетом і панкреатитом повинні в ці дні бути обережні. Пийте більше рідини між 15.00 і 17.00, щоб добре промити нирки і сечовий міхур.

Колір дня: білий, жовтий, помаранчевий, а також червоні тони. Не рекомендуються темні забарвлення.

Камінь дня – шпінель (дарує радість і благополуччя).

Гороскоп за знаками Зодіаку читайте ТУТ.