Астропрогноз на 5 квітня. Відпочиваємо разом з Місяцем

Понеділок, 5 квітня 2010, 09:00
21-й місячний день (розпочнеться о 2:19). «Завершення». Місяць у Козерозі (з 4:06). Добре займатися плануванням поточних витрат, розподіляти прибуток, оцінювати необхідність витрат.
гороскоп

У першу половину дня Місяць на небі відпочиває, так що краще провести її у відносному розслабленні. Займіться прибиранням сміття, будь то вдома, або на робочому місці. Позбавтеся від непотрібних паперів, від мотлоху, звільните простір для нового, світлого, чистого, який негайно з'явиться, як тільки для цього буде відповідне місце. Перевірте свій комп'ютер на можливі віруси – зараз для цього дуже вдалий час.

І будьте готові зустріти другу половину дня в бадьорому, оптимістичному настрої, оновлені і посвіжілі. Знову активізується освітня діяльність, люди згадають про своє бажання помандрувати, з'явиться бажання вирішити деякі юридичні питання.

У цей день треба бути чесним і справедливим навіть у дрібницях. Гарні плоди приносять колективне обговорення проблем.

День буде наповнений романтикою, відносини будуть складатися вдало, якщо ви не хочете розставити всі крапки на «i». Намагайтеся не включатися в ситуації, що вимагають активних емоційних реакцій.

Бажано зробити прогулянку на свіжому повітрі, де ви можете зарядитися енергією сил природи: вітру, води, землі.

У медичному відношенні день пов'язаний з кровотворної системою, зокрема, з печінкою – навантаження на неї протипоказана. Корисно проводити кровоочисний процедури. Їсти моркву, журавлину, буряк, горобину, гранати.

До того ж під впливом Місяця в Козерозі в організмі збільшується схильність до застійних явищ. У ранковий час для стимуляції травлення рекомендується наступна вправа, яку практикують індійські йоги. Сидячи на стільці, катайте ногами взад і вперед круглу палицю. Краще робити це щодня по 3-5 хвилин. Основний тиск на підошву при цьому спрямовано на склепіння стопи, де розташовані біологічно активні точки, що стимулюють шлунок, тонку і товсту кишки, підшлункову залозу, печінку, нирки і серце.

Колір дня – темно-синій і червоно-коричневий. Утримайтеся від блакитних тонів.

Камінь дня: пірит (допомагає впоратися із страхом), циркон (викриває обмани та афери), авантюрин (талісман любові і пристрасті, несподіваних вчинків і рішень, дає бадьорість духу).