Астрологічний прогноз на 13 липня. Звільняємося від негативних емоцій

Вівторок, 13 липня 2010, 09:00
3-й місячний день (почнеться о 7:01). «Упорядкування». Місяць у Леві. День сприятливий для упорядкування відносин з оточуючими і визначення кола виконуваних завдань.
гороскоп

З цього дня на небі з'являється місячний серп. Це період активної боротьби, дії та агресії. Завдання дня: звільнення від своїх негативних емоцій, від неповаги до себе і інших людей, але це також час протиборства своїй гордині та ревнощам.

Внутрішня енергія організму в третій місячний день особливо сильна, так що вам вистачить сили і на самозахист і на початок нових справ.

Це день активної роботи з негативними думками та емоціями. Потрібно обов'язково контролювати їх, не даючи розвинутися, або трансформувати в позитивні. Якщо цього не робити, то будуть хворіти потилиця, вуха, горло.

Протипоказаний сидячий спосіб життя. Пасивність у цей день карається, вона робить людей уразливими, підозрілими, провокує ілюзорне сприйняття дійсності.

Всі пасивні люди в цей день вразливі, вони можуть зазнати поразки і навіть отримати травми – як фізичні, так і душевні.

Найкориснішим для здоров'я в ці місячні добу будуть активні фізичні вправи. Головне – побільше дій. Зрештою, життя є рух, і тому не варто себе знерухомлювати. Фізичні навантаження в третю місячну добу корисні тим, що можуть дати вихід накопичуваній енергії.

Бажано в цей день дати собі велике інтенсивне навантаження, сходити в сауну або хоча б зробити пішу прогулянку. Інакше ваша енергія, будучи невитраченої, піде вам на шкоду, можуть постраждати внутрішні органи, початися хвороби.

Колір дня: білий, жовтий та рожевий. Відмовтеся від чорних, синіх і коричневих тонів.

Камінь дня: карнеол (надає мужності для публічних виступів, робить мову впевненою і гучною).

Гороскоп за знаками Зодіаку читайте ТУТ.