Астрологічний прогноз на 22 липня. Вчимося самі і вчимо інших

Четвер, 22 липня 2010, 09:00
11-й/12-й місячний день (розпочнеться о 18:36). «Аналіз». Місяць у Стрільці. День сприятливий для отримання нових знань, придбання нових навичок, а також передачі знань іншим.
гороскоп

У дні Стрільця, що настають відразу після похмурих дней Скорпіона, приходить заспокоєння. Люди тягнуться до порядку і стабільності. Вони стають спокійними й законослухняними.

У ці дні нам хочеться отримувати поради, рекомендації, виконувати правила, дотримуватися режиму.

Зараз ми потребуємо вчителів і покровителів. А комусь захочеться вчити інших, самому давати поради. Це найкращий період для успішної викладацької роботи, ми вчимося самі і вчимо інших.

Якщо вас у ці дні про щось запитують, просять поради – відповідайте, радьте, допомагайте знайти відповідь, це вдасться з блиском. А ось якщо не просять – не лізьте зі своїми порадами. Краще самі у кого-небудь їх попросить.

Також підвищується інтерес до суспільного життя, хочеться зайняти якесь становище у суспільстві, зміцнити грунт під ногами, зробити своє життя розміреним і впорядкованої.

З'являється віра в краще майбутнє. І ми стаємо, кожен по-своєму, трохи ідеалістами: мріємо про кращі часи, будуємо плани на відпустку, шукаємо нові шляхи вирішення проблем. У почуттях виявляється здорова частка легковажності.

Уважніше поставтеся до продуктів харчування, які ви вживаєте в їжу. Варто повністю виключити жири, кава і яловичину з вашого меню. Це буде ефективним заходом по боротьбі з целюлітом на животі та стегнах.

Шкіра обличчя має тенденцію до підвищеної сухості, тому протягом дня корисно обприскувати її термальною водою або тоніком.

Астрологи рекомендують вибирати одяг пастельних, заспокійливих тонів. Відмовтеся від яскравих забарвлень, від поєднання червоного з зеленим.

Камінь дня – місячний камінь (підсилює інтуїцію).