Астрологічний прогноз на 4 серпня. День пробудження сил природи

Середа, 4 серпня 2010, 09:00
24-й/25-й місячний день (розпочнеться о 23:54). «Упорядкування». Місяць у Тельці, Близнюках (з 19:53). Енергія цієї місячної доби сприяє включенню прихованих резервів і дозволить вести більш продуктивну діяльність.
гороскоп

Сьогодні пробуджуються сили природи, що сприяють творенню. На людину може зійти одкровення чи просто може прийти важлива інформація.

Сприятливий час для ділових заходів, успішно пройдуть публічні виступи. А рекламні кампанії, початі в цей період, будуть максимально ефективними.

У 24-й місячний день в людях проявляється потреба повчати інших, тому, керуючи своїми емоціями, можна об'єктивно направляти мислення навколишніх у потрібне вам русло. Це вдалий момент для тих, хто прагне розповсюдити свої ідеї в маси.

Слід впорядкувати внутрішній простір і зв'язки. Це буде сприяти включенню резервів і дозволить на наступному місячному циклі вести більш продуктивну діяльність.

Добре закладати фундамент нових великих справ, починати здійснення глобальних довговічних проектів.

Однак врахуйте: величезної сили енергетика цього дня вимагає обов'язкової реалізації.

Можливі віщі сни, але, як правило, вони збуваються не скоро.

День гарний для активної творчої роботи, лікування і зміцнення здоров'я.

Можна проводити як активні тренування з великою кількістю різних вправ, що включають спільну роботу всіх груп м'язів, так і медитативні вправи, наприклад, йогу. Все залежить від вас, наскільки добре ви себе відчуваєте.

При Місяці в Тельці показані операції та процедури, пов'язані зі статевими органами. Однак забороняється вплив на органи ендокринної системи, особливо залози внутрішньої секреції.