Астрологічний прогноз на 10 серпня. Будуємо плани на майбутнє

Вівторок, 10 серпня 2010, 09:00
30-й/1-й місячний день (почнуться о 5:57/6:08). «Накопичення». Місяць у Леві. Рекомендується підвести підсумки закінчується місячного місяця і будувати плани на майбутнє.
гороскоп

На думку небесних світил, в 1-й місячний краще тільки планувати справи. Те, що ми зараз спланували, може згодом успішно реалізуватися, у тому числі і без нашого втручання.

Це, у відомому сенсі, магічний день, коли ми можемо створити уявні образи, ментальні форми у свідомості, які потім втіляться. Думати в перший день Місяця «не про те» дуже необачно: ми можемо створити реалії, які потім здатні принести нещастя.

До того ж дні Лева сприяють піднесеному, бадьорому настрою. Нам здається, що ми все можемо, на все здатні, ще трохи – і весь світ у наших ніг.

Нам хочеться, щоб нас всі хвалили, робили нам компліменти. Не поскупитеся на добрі слова для інших – вам дадуть відповідь тим же.

Ці дні гарні для свята, веселощів. Найкращим чином проходять презентації. Бажано нарядно одягнутися, привести себе в порядок і відправитися куди-небудь, де багато народу і панує святкова атмосфера.

У ці дні люди надають особливо велику увагу зовнішності: те, як ви виглядаєте, буде неодмінно помічено. А тому не підкачайте, якщо хочете справити сприятливе враження.

Однак пам'ятайте: сьогодні уразливий шлунок, тому уникайте важкої і жирної їжі.

Зараз корисно провести сеанс масажу або прийняти трав'яну ванну, в крайньому випадку просто посидіти в тиші і розслабленні.

У медичному відношенні цю добу пов'язані з серцем, а також епіфізом мозку. Серцеві напади цього дня небезпечні. Інші хвороби, що почалися в цей час, не обіцяють швидкого одужання, але якщо вдасться перемогти цю хворобу, вас чекає продовження життя, навіть можуть початися процеси омолодження.

Камінь дня – бірюза (припиняє сварки).