Астрологічний прогноз на 26 червня. День місячного затемнення

Субота, 26 червня 2010, 09:00
14-й/15-й місячний день (розпочнеться о 21:23). «Народження». Місяць у Козерозі (з 5:20). У перший вихідний день цього тижня ми цілком відчуємо на собі вплив місячного затемнення, яке почнеться о 14.30.
гороскоп

У місячне затемнення треба бути обережним, але вживати більш відкриті дії, спрямовані на когось або щось, тобто не боятися ризикувати, тому що все одно цей час фатуму, і треба звикнути до думки, що «чому бути – того не минути».

Якщо ви були зайняті пошуками когось або чогось, ви зможете знайти це під час місячного затемнення.

На передній план зараз виходять питання взаємин і контактів – ви можете покласти край періоду вашої незалежності, вступивши в шлюб чи познайомитись з вашим майбутнім обранцем, або знову здобути незалежність, отримавши розлучення.

Основна спокуса цього дня: відчуття влади над іншими людьми. Тому намагайтеся конкретизувати зусилля і цілеспрямовано витрачати сили і кошти.

Ближче до вечора в спілкуванні буде спостерігатися деяка неузгодженість, важко буде домовитися з причини протиставлення своєї позиції позиціям інших людей. Однак це триватиме недовго, і зірки нададуть можливість благополучно завершити все почате і відпочити в колі улюблених людей.

Сон, побачений на п'ятнадцятий місячний день, – віщий (на місяць). Ви можете побачити в символічному вигляді відображення проблеми, яку вам треба вирішити. Іноді сон дає і підказку, як це зробити.

У медичному відношенні слід звернути увагу на роботу підшлункової залози (відбувається корекція її функції), на діафрагму.

Якщо ви хочете схуднути, то сьогодні можна влаштувати розвантажувальний день або дотримуватися низькокалорійну дієту. Особливо корисно вживати овочі з високим вмістом клітковини, а також морква та яблука.

У силу того, що Місяць знаходиться на піку своєї активності, для організму це дуже небезпечний період. Багато захворювань, особливо хронічних, можуть несподівано загостритися.

До речі, впоратися з негативом можна, оточивши себе речами помаранчевого або сріблястого кольорів. Ігноруйте яскраво-зелені кольори.

Камінь дня – смарагд (укріплює пам'ять).