Астрологічний прогноз на 25 травня. Проявіть співчуття до ближнього

Вівторок, 25 травня 2010, 09:00
12-й/13-й місячний день (розпочнеться о 18.23). «Здійснення». Місяць у Скорпіоні (з 9:16). На думку зірок, у цей день здійснюються заповітні мрії, а плани набувають реальних обрисів.
гороскоп

Місяць перейшов у знак Скорпіона, а значить, емоційне збудження в суспільстві посилюється, істеричність і напруженість наростає.

У цей час зростає ймовірність отримання стресів: на роботі, в транспорті і навіть вдома. Створюється враження, ніби все «з ланцюга зірвалися».

Відкрито проявляється агресія, заздрість, роздратування, вимогливість і жорсткість у роботі.

Ми легко впадаємо в депресію, сердимося на оточуючих, нервово шукаємо вихід з раптом накотилися непосильних проблем. Люди охоплені пристрастями, нереалізованими бажаннями: хочеться або все, або нічого.

Краще не прийматиме в ці місячні дні емоційних рішень, не робити різких вчинків, а зайнятися тихим спокійним самоаналізом і виправленням своїх недоліків. Якщо ми себе хоч трішечки вдосконалимо, нам і світ не буде здаватися таким похмурим.

Як би там не було, намагайтеся виявляти милосердя і співчуття. Енергетика 12-го місячного дня дня має у своєму розпорядженні робити добро ближнім.

Не можна сваритися – помиритися потім буде надзвичайно важко. А ще не можна скаржитися, плакати, і жаліти себе: можете застрягти в цьому стані надовго.

Добре дарувати подарунки, роздавати милостиню, займатися добродійністю, виконувати прохання, проявляти співчуття до того, кому воно потрібно, можна і самому звернутися з проханням.

В одязі переважні неяскраві, розмиті кольори, особливо сріблясто-синя гама. Відмовтеся жовтого та помаранчевого. Камінь дня – корал: червоний для чоловіків, рожевий для жінок (береже від лихого ока).