Астрологічний прогноз на 5 травня. День виконання капризів

Середа, 5 травня 2010, 09:00
21-й місячний день (розпочнеться о 1:55). «Завершення». Місяць у Водолії. Час кохання, побачень, сімейних свят.
гороскоп

Поки Місяць «гостює» у Водолії, зростає потреба в спілкуванні. Привабливими стають люди, які підтримують наші інтереси, захоплення, хобі.

У ці дні можливі несподівані зміни, які людина сама до себе закликає. Люди відчувають себе вільними і не бажають себе пов'язувати, не прагнуть давати обіцянок, укладати союзи.

У дні Водолія хочеться себе чимось порадувати. Не відмовляйте собі в маленьких примхах, а з легкою душею купіть собі маленьку дрібничку або що-небудь смачненьке.

День буде наповнений романтикою, відносини будуть складатися вдало, якщо ви не хочете розставити всі крапки на «i». Намагайтеся не включатися в ситуації, що вимагають активних емоційних реакцій.

У першу половину дня Місяць на небі відпочиває, так що краще провести його у відносному розслабленні. І будьте готові зустріти другу половину дня в бадьорому, оптимістичному настрої, оновлені і посвіжілі.

У цей день треба бути чесним і справедливим навіть у дрібницях. Гарні плоди приносить колективне обговорення проблем.

Також сприятливо займатися плануванням поточних витрат, розподіляти прибуток, оцінювати необхідність витрат.

Бажано прогулятися на свіжому повітрі, де ви можете зарядитися енергією сил природи: вітру, води, землі.

У медичному відношенні день пов'язаний з кровотворної системою, зокрема, з печінкою – навантаження на неї протипоказане. Корисно проводити кровоочисні процедури.

Колір дня – темно-синій і червоно-коричневий. Утримайтеся від блакитних тонів.

Камінь дня: пірит (допомагає впоратися із страхом), циркон (викриває обмани та афери), авантюрин (талісман любові і пристрасті, несподіваних вчинків і рішень).