Астрологічний прогноз на 1 травня. Розкріпачуємося духом і веселимося тілом

Субота, 1 травня 2010, 09:00
17-й місячний день. Місяць у Скорпіоні. «Упорядкування». Цей день бажано провести як день контактів, веселощів і розкріпачення.
гороскоп

У дні Стрільця, що настають відразу після похмурих днів Скорпіона, приходить заспокоєння.

Від вчорашньої депресії не залишилося й сліду. З'явилася віра в краще майбутнє. І ми стаємо, кожен по-своєму, трохи ідеалістами: мріємо про кращі часи, будуємо плани на відпочинок, шукаємо нові шляхи вирішення проблем.

Ці місячні дні сприятливі для отримання нових знань, придбання нових навичок.

Люди стануть більше уваги приділяти побудові гармонійних стосунків один з одним, дипломатія буде у великій пошані.

Крім того, день сприятливий для подружніх відносин. У почуттях виявляється здорова частка легковажності. Особливо веселі й розкріпачені жінки. Чоловіки, подаруйте коханій душевну теплоту і ласку, ваша увага не залишиться без відповіді.

Рекомендується вживати холодне сухе вино або підігрітий кагор – це символ пізнання вічності й екстазу, зв'язку з рухом, радістю. Але втрачати голову не рекомендується: день несе багато неконтрольованих енергій, вони можуть завести куди-небудь не туди.

Сни, що присняться в цей день, як правило, не збуваються, але іноді вони вказують на поточний стан фізичного тіла. Радісні й приємні сни свідчать про нерозтрачені запаси натхнення і творчої енергії, тяжкі й сумні – про пригноблення сексуальної енергії.

У плані здоров'я це вельми сприятливий період, коли на якийсь час відступають навіть хронічні хвороби. Дуже вдалими в цей день будуть процедури, спрямовані на лікування безпліддя та імпотенції.

У медичному відношенні день пов'язаний з ендокринною системою, гіпофізом, нирками. Люди з діабетом і панкреатитом повинні в ці дні бути обережні. Пийте більше рідини між 15.00 і 17.00, щоб добре промити нирки і сечовий міхур.

Колір дня: білий, жовтий, помаранчевий, а також червоні тони. Не рекомендуються темні забарвлення.

Камінь дня – шпінель (дарує радість і благополуччя).