Астропрогноз на 9 квітня. Слідуємо заздалегідь підготовленому плану

П'ятниця, 9 квітня 2010, 09:00
25-й місячний день (почнеться в 4:13). «Аналіз». Місяць у Водолії. Ця місячна доба допоможе пізнати мудрість земного життя за рахунок роботи зі своїм підсвідомістю.
гороскоп

Сьогодні можна звернутися за підтримкою до авторитетним людям, до людей, наділеним владою, для того, щоб благополучно дозволити різні організаційні, а також законодавчі питання.

Тільки говорите по суті, дійте за заздалегідь підготовленим планом.

Тим не менш, сьогодні добре займатися справами неквапливо, планомірно.

Це час підвищеної сприйнятливості до краси природи.

У кожної людини є свій внутрішній голос - це розмовляє з вами янгол-охоронець, і в 25-ті місячні добу його голос особливо сильний. Головна умова для його розуміння - тверда віра в себе, свої сили.

Хороший день для міцних любовних і партнерських зв'язків, сімейного і дружнього взаєморозуміння, поваги, турботливого і доброзичливого ставлення між людьми.

Прекрасний період для вечірок, посиденьок з близькими.

Не рекомендується занадто замикатися, зациклюватися на своїх емоціях, впадати в меланхолію. Будьте в піднесеному настрої, насолоджуйтеся життям.

У медичному відношенні добу пов'язані з роковинами вух, а порушення рекомендацій дня може призвести до отиту та інших хвороб вух. Також бережіть горло, намагайтеся не переохолоджуватися.

В одязі переважні поєднання червоного і чорного кольорів, а також яскраво-зелений.

Камінь дня - лазурит (приносить радість і щастя).