Гороскоп за знаками Зодіаку на 12 серпня. Шукаємо гідну мету

Четвер, 12 серпня 2010, 08:51
На перший план виходять фінансові справи та практичні інтереси. Налаштуйтеся на діловий лад – і тоді з'явиться мета, заради досягнення якої і потрудитися не шкода.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Кілька знижується ділова активність, та й темп подій у діловій сфері стає повільнішим. Можна перевести дух, спокійно подумати про те, що відбувається навколо. Деякі Овни не тільки усвідомлюють, що зробили помилку, але і постараються їх виправити; якщо це вдасться, перед вами відкриються зовсім нові можливості. День, коли ви можете вийти на новий рівень у будь-якій сфері життя, якщо будете не тільки енергійні, але й винахідливі. Є шанс зав'язати цікаве і багатообіцяюче знайомство; для цього знадобляться хитрість і фантазія.

Телець (21 квітня – 21 травня)
Вектор різко змінюється – зараз на перший план виходять професійні справи. І в цьому немає нічого дивного: перед вами відкриваються в усіх відношеннях привабливі перспективи. Можна домогтися відмінних результатів, якщо зосередитися на самостійній роботі, а розвиток ділових контактів залишити на піклування зірок – союзники у вас обов'язково з'являться. В особистій сфері корисним якістю стає вміння діяти послідовно і вирішувати проблеми в міру їх надходження. Не впадайте в паніку, отримавши неприємні звістки: будь-які проблеми вирішувані.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Відмінний день для прояву ділових якостей. Щоправда, перш ніж здійснювати трудові подвиги, варто переконатися, що за вами спостерігають впливові люди – зараз є шанс показати себе з кращого боку і негайно отримати дуже привабливу пропозицію. Не можна сидіти без діла: конкуренти не дрімають; сьогодні вони готові на все, щоб завдати відчутного удару по вашим позиціях. До діловим відносинам домішуються особисті інтереси, і лише від вас залежить, що відбудеться далі. Знайдете вірний тон – надійний діловий партнер стане близьким вам людиною.

Рак (22 червня – 23 липня)
Фінансові перспективи непогані, можливе укладання вигідних контрактів, збільшення доходів. Вибравши вірну тактику, ви не тільки беруть гору над конкурентами, але й отримуєте безцінний досвід, а також можливість вийти на новий професійний рівень. Якщо ви налаштовані на рух вперед і готові потрудитися, щоб досягти поставлених цілей (це стосується всіх сфер життя) пред'являйте високі вимоги, в першу чергу, до себе. Цей день стане випробуванням на самостійність і готовність до рішучих дій.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Ситуація значно не змінюється, і день теж можна назвати цілком вдалим, однак ви стаєте уразливі і повинні зосередити свою увагу на захисті від негативних впливів. Так, для Львів, налаштованих на бої і перемоги, будівництво тилових укріплень – справа не саме захоплююче, але саме їм зірки настійно рекомендують зайнятися. Особисті стосунки будуть складатися цілком гармонійно, якщо ви не станете випробовувати терпіння близьких. Уникайте провокаційних висловлювань і вчинків, не створюйте конфліктних ситуацій.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Не самий вдалий день з ділової точки зору, оскільки труднощів вам доведеться подолати чимало. З іншого боку, саме сьогодні ви можете одержати найбільш значущі перемоги. Головне – вчасно зрозуміти, куди саме потрібно нанести удар, і сконцентрувати всі сили на досягненні найважливішої мети. Якщо ви розмінюється на дрібниці, то так і не зрушить з місця; втім, втрати не загрожують вам і в цьому випадку. В особистому житті панує стабільність, і це швидше радує вас, чим засмучує. Нудьгувати не дають швидкоплинні знайомства і захоплюючі розваги.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Багато чого змінюється, але Терези не втрачають голову, чим заслуговують похвалу і повагу оточуючих. Навколо вас панують метушня і сум'яття, але це не заважає будувати плани, діяти у складанні з раніше обраною тактикою і зберігати вірність тим життєвим принципам, які для вас дійсно важливі. Відповідний день для інвестицій у бізнес, відкриття власної справи. Взагалі, націленість на конкретний практичний (більш того – фінансовий) результат сьогодні дуже помітна. Що б вам не пропонували, в першу чергу ви цікавитеся тим, які вигоди зможете витягнути.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Швидкі і заздалегідь обдумані дії приносять відмінні плоди. Сьогодні Скорпіони можуть поліпшити своє фінансове становище і зміцнити позиції, знайти нових партнерів і взяти верх над конкурентами. Менше сумнівайтеся, більше довіряйте своїй інтуїції. У багатьох ситуаціях можна і зовсім діяти інстинктивно, не роздумуючи. З точки зору особистих відносин день також непоганий. Ваша чарівливість дуже сильно, воно чарівно діє на навколишніх, причому як на близьких, так і на малознайомих людей. Завтра багато хто буде дивуватися тому, що пішли у вас на поводу.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Ще один вдалий день, на цей раз для тих, хто давно збирався розібратися відкладені на потім, та ось ніяк не міг знайти на це часу. Що ж, сьогодні у вас є шанс у всьому навести порядок, і прикладати для цього героїчних зусиль не доведеться. До речі, рішення деяких завдань цілком можна доручити зайво нав'язливим доброзичливцям – принаймні, вони на якийсь час залишать вас у спокої. Ваша чарівливість як і раніше дуже сильно, так що сьогодні ви зможете і знайомства зав'язати, і враження приємне призвести.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Відносини з оточуючими стабілізуються, підозри на вашу адресу розсіюються. Це хороший день для ділових і особистих контактів, спілкування на будь-які теми, обговорення актуальних питань. Не варто занадто багато часу і сил витрачати на вирішення професійних завдань: зірки настійно рекомендують вам розважитися, приємно провести час. Можна зав'язати нові знайомства і розширити коло спілкування, цьому сприяє участь у громадських заходах. Єдине, що може дратувати – це критика малознайомих людей; намагайтеся ставитися до неї іронічно.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Розширюйте коло спілкування – цей день підходить для нових знайомств, розвитку ділових і особистих відносин. Це, втім, зовсім не означає, що ви повинні довіряти будь-кому; розумна стриманість буде дуже до речі. Можливі вдалі інвестиції, не виключена поява несподіваного джерела доходів. Деякі Водолії зрозуміють, як можна заробити на своєму хобі. Сьогодні Водоліїв особливо цікавлять люди, не схожі на них, і правило «протилежності сходяться» майже не знає винятків. Можливо початок серйозних романтичних відносин.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Тенденції змінюються, і сьогодні вам доведеться діяти, і діяти рішуче, щоб перемогти. Дуже важливо підтримувати на належному рівні бойовий настрій; розробіть для себе систему заохочень, якщо відчуваєте, що природного ентузіазму на цілий день не вистачить. На жаль, ділові відносини можуть ускладнитися, і, в основному, з вашої вини: вже дуже ви сьогодні непоступливим і вимогливі. З близькими ж порозумітися простіше – вони поблажливі, терплячі, готові на поступки. Можна навіть дозволити собі повередувати, якщо впевнені, що зможете вчасно зупинитися.