Астрологічний прогноз на 21 серпня. День домашніх справ

Субота, 21 серпня 2010, 09:00
11-й/12-й місячний день (розпочнеться о 18:30). «Аналіз». Місяць у Козерозі. До сьогоднішнього дня має сенс приурочити ті справи, які пов'язані з відстоюванням ваших інтересів.
гороскоп

Весь день Місяць на небі відпочиває, що дає нам чудову можливість поринути з головою у домашні справи, оскільки атмосфера дня не буде розташовувати до активних дій і вирішення важливих робочих питань.

У такий день добре побути вдома, зайнятися врегулюванням сімейних відносин, більше часу приділити кожному зі членів сім'ї, особливо якщо раніше цього ніяк не вдавалося зробити.

До того ж при Місяці в Козерозі емоційність йде на задній план. На перше місце виходить почуття обов'язку і відповідальності.

У ці дні у своїх вчинках ми виходимо тільки з міркувань доцільності і всіляко відкидаємо швидкоплинні бажання та примхи.

Наприклад, прийшовши до магазину у дні Козерога, ми ні в якому разі не спокусимося красивою дрібничкою або зайвої порцією морозива. Купимо тільки те, що нам вкрай необхідно в даний момент.

Уважніше поставтеся до продуктів харчування. Варто повністю виключити жири, кава і яловичину з вашого меню. Це буде ефективним заходом по боротьби з целюлітом на животі та стегнах.

Шкіра обличчя має тенденцію до підвищеної сухості, тому протягом дня корисно обприскувати її термальною водою або тоніком.

Астрологи рекомендують вибирати одяг пастельних, заспокійливих тонів. Відмовтеся від яскравих забарвлень, від поєднання червоного з зеленим.

Камінь дня – місячний камінь (підсилює інтуїцію).