Астрологічний прогноз на 28 серпня. Зберігаємо тверезість розуму

Субота, 28 серпня 2010, 09:00
18-й/19-й місячний день (розпочнеться о 20:34). «Аналіз». Місяць у Овні. Намагайтеся зберігати тверезість розуму й об'єктивно оцінювати себе й оточуючих.
гороскоп

У цю місячну добу навколишня дійсність буде, як дзеркало, демонструвати нашу справжню сутність.

Все, що скажуть про вас у цей день неприємного, – на жаль, правда. Тому не ображайтеся, а задумайтеся як позбутися недоліків. Якщо скажуть приємне – радійте: це теж чиста правда.

Під впливом Місяця в Овні багато хто виявляють безстрашність і готовність до різких дій і екстремальних ситуацій. Наймиліша людина в дні Овна раптом може стати різкою та грубою.

У цей час нам легше всього одним махом розрубати давню проблему або скинути з себе ненависне тягар, позбутися від обридлого вантажу, що заважає легко й вільно жити.

Однак з огляду на підвищену емоційну напруженість цих днів, треба постаратися підсилити самоконтроль і проявити витримку, а також звести до мінімуму ймовірність стресів.

У дні Овна треба звільнити себе від важливих справ, складних або вимагаючих напруження домашніх робіт, від фізичного навантаження. Навряд чи ви досягнете успіху в справах. Краще за все ці дні присвятити спокійному відпочинку.

Як правило, в цю фазу підвищується статева активність. Не пропустіть цей момент. Тому що далі – до молодика – сили будуть спадати.

До речі, у 18-й місячний день, навіть якщо їдете більше, ніж в інший час, то не додаєте так швидко у вазі. А обмежуючи себе в їжі при спадному Місяці, можна скинути у вазі в два рази більше і зробити це в більш короткий термін, ніж при зростаючому.

Колір дня – зелений. Відмовтеся від жовтого, оранжевого і чорного кольорів.

Камінь дня – білий агат (оберігає від чаклунства), опал (розвиває дар пророцтва).