Астрологічний прогноз на 2 вересня. Час збирати каміння

Четвер, 2 вересня 2010, 09:00
23-й/24-й місячний день (розпочнеться о 23:31). «Накопичення». Місяць у Близнюках. День сприятливий до прояву активності, причому діяти можна відразу в декількох напрямках.
гороскоп

Двадцять третій місячний день гарний для закінчення будь-якої справи, будь-якого підприємства, яке буде не тільки результативним, але і принесе з собою шану і славу, популярність і благополуччя.

У той же час зірки не радять починати будь-які нові справи. Не виключено, що їх результати виявляться марними.

У першу половину дня настрій у жіночої половини людства буде самим доброзичливим, а покупки можна зробити дуже швидко і вдало.

Ближче до обіду збільшиться кількість всіляких переговорів і коротких поїздок, у спілкуванні буде переважати оптимістичний, веселий настрій, потягне жартувати з приводу і без. З легкістю можна буде роздобути інформацію, пов'язану з подорожами, закордоном і освітою, яка стане в нагоді в майбутньому.

Увечері будьте готові розлучитися з чим-то вже віджилим свій вік. Це дозволить рухатися по життю далі з оптимізмом і вірою в краще.

Про здоров'я сьогодні потрібно дбати з особливою ретельністю, так як потужний сплеск протилежних один до одного енергій може викликати загострення хронічних захворювань або привести до різних травматичних ситуацій.

Місяць у Близнюках сприяє для короткочасного голодування, очисних процедур, різноманітної гімнастики для м'язів обличчя.

Колір дня: темно-синій. Не вибирайте жовті й зелені кольори.

Камені дня – раухтопаз (має релаксуючим дією), білий нефрит (береже від злих думок).