Астрологічний прогноз на 1 жовтня. Занурюємося в яскравий внутрішній світ

П'ятниця, 1 жовтня 2010, 09:00
23-й/24-й місячний день (розпочнеться о 23:39). «Накопичення». Місяць у Раку. Виявляються такі якості як чутливість, вразливість, сентиментальність, емоційна нестійкість, замкнутість.
гороскоп

Двадцять третій місячний день вдалий для закінчення будь-якої справи, будь-якого підприємства, яке буде не тільки результативним, але і принесе з собою шану і славу, популярність та благополуччя.

У той же час зірки не радять починати будь-які нові справи. Не виключено, що їх результати виявляться марними.

У дні Рака люди легко піддаються швидкоплинному впливу внутрішніх несвідомих імпульсів, а тому іноді роблять неадекватні вчинки. Наприклад, не замислюючись йдуть на ризик або на невиправдані жертви.

Зараз краще не приймати рішень і не робити необдуманих дій. Треба забезпечити собі затишну, комфортну обстановку. Тому найкраще заняття для днів Рака – наведення затишку в домі. Це заняття не завадить нам занурюватися у свій внутрішній світ, який стає яскравим і барвистим.

Будьте готові розлучитися з чим-то, що вже віджило свій вік. Це дозволить рухатися по життю далі з оптимізмом і вірою в краще.

Про здоров'я сьогодні треба дбати з особливою ретельністю, так як потужний сплеск протилежних один до одного енергій може викликати загострення хронічних захворювань або призвести до різних травматичним ситуацій.

Спадний Місяць у Раку є сприятливим періодом для короткочасного голодування, очисних процедур, різноманітної гімнастики для м'язів обличчя. Будуть ефективні процедури, спрямовані на омолодження шкіри.

Колір дня: темно-синій. Не вибирайте жовті й зелені кольори. Спокійні відтінки в одязі допоможуть обійти найскладніші життєві ситуації.

Камені дня – раухтопаз (має релаксуючим дією), білий нефрит (береже від злих думок).