Астрологічний прогноз на 29 жовтня. Відкриваємо нові горизонти

П'ятниця, 29 жовтня 2010, 09:00
22-й/23-й місячний день (розпочнеться о 22:45). «Народження». Місяць у Раку. У цей день загострюється інтуїція. Розумові здібності людини теж на висоті.
гороскоп

Контролюйте стан життєвого тонусу. Підсвідомість сьогодні загострить увагу на сфері бажань. Люди стають менш терплячими, більш капризні і агресивні. Тому період дуже конфліктний, але сприятливий для роботи з паперами і зміни місця проживання.

Сни під ранок приносять нові знання та інформацію про рішення проблем. Поставтеся до них уважно: сни допоможуть змінитися на краще, якщо правильно будуть зрозумілі.

Поставте для себе чіткі цілі, яких ви неодмінно досягнете, якщо будете впевнено підходити до їх досягнення, зберігаючи позитивний погляд на життя.

Можна присвятити цей день вивчення чогось нового, і ви просунетеся як за роки старанної праці. Добре також передавати досвід, готувати учнів, виявляти щедрість або просто накопичувати знання.

Ранок дозволить швидко, на одному диханні вирішити освітні питання, а також справи, пов'язані з подорожами, закордоном, іноземцями.

У першій половині дня можна робити прогнози на майбутнє.

Несподівані новини, що з'явилися в другій половині дня, зажадають миттєвої реакції.

Насичене спілкування з друзями буде тримати в певній напрузі, але ближче до ночі все налагодиться.

У 22-й місячний день рекомендується починати цикл лікування, нову оздоровчу програму. Це сприятливий період для теоретичних занять, для вивчення психологічних та фізіологічних основ того чи іншого виду спорту або оздоровчої системи.

У цей період стають яузвімимі тазостегнові суглоби, стегна, крижі і нижні відділи хребта. Слід бути дуже обережним, щоб не завдати їм травму. Різких рухів краще не робити.

В одязі переважні розмиті, неяскраві кольори. Ігноруйте червоні і оранжеві відтінки.

Камінь дня: синій сапфір (відганяє страхи, зберігає від обмов, віроломства і зради), синя яшма (приносить спокій і добробут у дім).