Астрологічний прогноз на 8 грудня. Усамітнюємося для оцінки власних сил

Середа, 8 грудня 2010, 09:00
4-й місячний день (розпочнеться о 9.57). «Аналіз». Місяць у Козерозі. Використовуйте поточну добу для оцінки власних сил, аналізу та планування того, що ви зможете здійснити в майбутньому.
гороскоп

Коли Місяць знаходиться в знаку Козерога, ми хочемо швидше докласти свої знання та вміння, щоб нас помітили та дозволили більше заробити. Однак ми перестаємо проявляти гнучкість у відносинах, часто шокуючи навколишніх своєю прямолінійністю, стаємо важкими на підйом, зациклюємося на матеріальному.

Тиснути на жалість, маніпулювати сьогодні складно: люди раціональні, й чужа примха викличе тільки роздратування, а не бажання її стрімко задовольнити. Невідповідний день для з'ясування відносин.

У цей день, який краще проводити на самоті, треба десять разів подумати, перш ніж прийняти рішення. Він несе в собі подвійну характеристику: він позитивний і негативний одночасно.

День не призначений для групових справ (вони, як правило, не дають планованого результату). В іншому сприятливий – за умови, що все продумано.

Слід уникати подвійних, двозначних ситуацій: спроби всидіти одразу на двох стільцях часто закінчуються провалом.

Можливі віщі сни. Якщо сниться хтось із померлих родичів – значить, саме ця людина захищає вас в даний період вашого життя.

У четверту місячну добу потрібно звернути пильну увагу на область горла та шийний відділ хребта – зараз вони особливо уразливі. Тим, хто працюють за комп'ютером, рекомендується частіше відпочивати та розминати шию.

Під впливом Місяця в Козерозі в організмі збільшується схильність до застійних явищ, тому зростає потреба в застосуванні тонізуючих засобів, кремів і масок з біологічно активними компонентами. Найкорисніше в ці дні – вибирати їжу максимально багату вітамінами і мікроелементами. А ось про рафінований цукор і білі булки бажано забути.

Колір дня: золотий, білий, червоний. Уникайте синьо-бузкової гами.

Камінь дня: сардонікс (оберігає від невірності).