Астрологічний прогноз на 1 березня. Витягаємо максимум користі з поточних справ

Вівторок, 1 березня 2011, 09:00
27-й місячний день (розпочнеться о 4.59). «Розширення». Місяць у Водолії. Як стверджують зірки, багатьом людям день приносить коливання і передчуття якихось змін в житті.
гороскоп

У 27-й місячний день весь світ бачиться взаємопов'язаним та взаємозумовленим. І в цьому світі необхідно знайти самого себе, своє місце і передати те, що знаєте, іншим людям.

Щоб день пройшов успішно, варто підтримувати себе в легкій і радісному стані духу, уникати напруги і хвилювань. Якщо вас турбують внутрішні питання, і на душі розлад, то сьогодні у вас може вийти розібратися з самим собою і знайти внутрішню гармонію. Глибинний зміст 27-го місячного дня – таємниче перетворення особистості, звернення до духовних витоків, набуття божественної мудрості і знання.

На відміну від попередньої доби, 27-й місячний день вважається сприятливим для роботи і різних підприємств. Особливо добре може скластися перша половина дня. У цей час при бажанні ви зможете по-новому подивитися на старі проблеми. Але разом з тим не варто починати нові справи: набагато краще буде витягти максимум користі з поточних. Серед приємних сюрпризів дня – ймовірність отримання хороших новин від друзів і старих знайомих. Ймовірно також отримання прибутку (або додаткового прибутку) і нових можливостей від раніше укладених договорів та угод.

Друга половина місячного дня виявиться більш складною. Не розповідайте про свої успіхи і не хвалиться досягненнями, в іншому випадку наживете собі заздрісників. У ці ж години коливається емоційний фон, можливі розбіжності між близькими і знайомими. Не варто в ці години укладати нові договори, підписувати нові документи і тим більше приступати до здійснення нових справ.

Це прекрасний час для наукових дослідів, досліджень і експедицій. Це психологічний день, коли у багатьох людей проявляється талант психолога. Якщо є можливість або, тим більше, необхідність, приділіть час для навчання. Можете дізнатися щось нове про невідомому предметі або розширити знання про те, що вам цікаво. Крім того, сьогодні можна дізнатися ту інформацію, яку ви давно шукали.

Сни часто символічні, мають пряме відношення до подій. Через них приходить потаємна інформація, що відображає дійсний стан речей.

У медичному відношенні день пов'язаний з лімфатичною системою і взагалі з рідинами, які циркулюють в нашому організмі. Найбільш вразлива частина тіла – гомілки.

Хвороби цього дня часто відбиваються на складі крові, тому треба бути вдвічі обережнішими з хімічними препаратами.

В одязі краща строкатість і яскравість. Камінь дня – малахіт (захищає від стресів).