Астрологічний прогноз на 9 березня. Приймайте все таким, як є

Середа, 9 березня 2011, 09:00
6-й місячний день (розпочнеться о 7.33). «Здійснення». Місяць у Тельці. Сьогодні, якщо бути уважними, можна почути ті слова, які дуже важливі для вас, буквально пророчі.
гороскоп

День сприяє прояву самих різних здібностей. Удача супроводжує вашим починанням, і взагалі цей день відноситься до щасливих.

Можете подумати про який-небудь важливому проекті, про те, як досягти мети, отримати бажане. Адже сьогодні сама енергія Місяця відповідає здійсненню ваших мрій і планів!

А ще цього дня посилюються наші інтуїтивні здібності. Якщо ви помічали за собою схильність передбачати майбутні події, то сьогодні саме той день, коли передчуття не обманюють.

Однак не чекайте несподіваних подій, що б ви не робили, ви не помітите якихось істотних результатів. Можливо навіть, у вас залишиться тяжке відчуття, що ви діяли даремно.

Шостий місячний день – час, оптимальне для пасивного, споглядального відпочинку. Не будьте наївні і необачно, не піддавайтеся на провокації, зберігайте спокій, підтримуйте в душі мир і гармонію, будьте терплячі і поблажливі.

А ще поточна доба сприятлива для спілкування з протилежною статтю. Ви можете зустріти свою любов або її відчути.

У медичному плані небезпечно перенапружувати голосові зв'язки, тобто «зірвати» голос.

Також бажано утриматися від вживання холодних напоїв – дихальні шляхи і горло вельми слабкі, їх потрібно поберегти.

Крім того, люди більш гостро, ніж зазвичай, реагують у цей день на задушливі приміщення або загазовані ділянки вулиць.

Колір дня: чорний, темно-синій, коричневий. Виключіть жовті кольори і червону гаму.

Камінь дня – гіацинт (приносить удачу).