Астрологічний прогноз на 12 серпня. Подаємо себе з вигідного боку

П'ятниця, 12 серпня 2011, 09:00
13-й/14-й місячний день (розпочнеться о 19:25). «Здійснення». Місяць у Водолії (з 6.47). Намагаючись щось змінити сьогодні, ви можете тільки нашкодити собі. Причому наслідки позначаться не відразу, а значно пізніше, і вам доведеться починати все з нуля.
гороскоп

Можна давати в борг і позичати, але тільки невеликі суми грошей. Не ризикуйте і не розраховуйте на швидке збагачення, вплутавшись в авантюру, ви більше втратите, ніж придбаєте.

Енергетика першої половини дня має робити добро ближнім. Добре дарувати подарунки, роздавати милостиню, займатися добродійністю, виконувати прохання, проявляти співчуття до того, кому воно потрібно. Можна й самому звернутися з проханням.

Період, поки триває 13-й місячний день, – чудовий час для демонстрації своїх здібностей, для вигідного подачі своєї персони, для активного проведення часу.

День перевірить наші ділові якості «на міцність». Розсудливість допоможе знайти вихід навіть із складної ситуації, не піддавайтеся сьогодні почуттям.

Виявляти негатив протипоказано. Не можна сваритися – помиритися потім буде надзвичайно важко. А ще не можна скаржитися, плакати, і жаліти себе: можете застрягти в цьому стані надовго.

Освідчення в коханні буде зустрінуте прихильно, стосунки з протилежною статтю будуть складатися дуже вдало.

А вечір закінчиться й зовсім на урочистій ноті, так що прощатися з сьогоднішнім днем ​​зовсім не захочеться.

У медичному відношенні день очищення верхніх дихальних шляхів, серця і легенів, корисно прийняти відхаркувальний. Треба намагатися вживати поменше грубої їжі, більше – води. Абсолютно протипоказані навантаження на серце.

Враховуючи підвищену емоційність цих днів, треба постаратися звести до мінімуму ймовірність стресів. Обережніше треба бути з алкоголем, акуратніше – на дорогах.

В одязі переважні неяскраві, розмиті кольори, особливо сріблясто-синя гама. Відмовтеся від жовтого та помаранчевого.

Камінь дня – рубін (дарує взаємну любов).