Астрологічний прогноз на 1 травня

Четвер, 1 травня 2014, 08:00
3-й місячний день (розпочнеться о 7.00). Місяць у Близнюках. Якщо дозволити негативним емоціям проявитися, вони можуть зіпсувати настрій на весь день, і, звичайно, сам день.
гороскоп

Завдання дня – звільнення від своїх негативних емоцій, від неповаги до себе і інших людей, але це також час протиборства своїй гордині та ревнощів.

Тим не менш зірки попереджають, що перша половина дня має загальним несприятливим фоном. В цей час можуть відбутися різного роду неприємності, в основному пов'язані зі спілкуванням. Навколишні агресивніше, ніж зазвичай, що веде до можливих конфліктів.

Якщо негатив стримати, то друга половина місячного дня принесе куди більш гідні плоди. Це час, коли у вас висока працездатність, ви можете випадково зустрітися з потрібною людиною, зав'язати корисне знайомство. Якщо в цей період вам щось запропонують, можете не погоджуватися відразу, але обов'язково подумайте над пропозицією. Воно може виявитися дуже вигідним.

День сприятливий для отримання нових знань, придбання нових навичок, а також передачі знань іншим. Якщо вас в ці дні про щось запитують, просять поради – відповідайте, радьте, допомагайте знайти відповідь, це вдасться з блиском. А от якщо не просять – не лізьте зі своїми порадами. Краще самі у кого-небудь їх попросите.

Найкориснішим для здоров'я в цю місячну добу будуть активні фізичні вправи. Навантаження корисні тим, що можуть дати вихід накопичується енергії зовні. Суть всіх енергетичні практик не стільки в тому, щоб накопичити якомога більше енергії, а в тому, щоб її «прокачати» через себе.

Пасивність у цей день протипоказана і навіть небезпечна. Всі пасивні люди в цей день вразливі, вони можуть зазнати поразки і навіть отримати травми – як фізичні, так і душевні.

Чим більше через людину проходить енергії, тим здоровіше він стає, бо в цьому випадку насичується енергією і «промивається» кожна клітинка організму, після чого здоров'я стає періодом відсутності хвороб, а нормою життя, при якій будь-які нездужання практично виключаються.

У медичному відношенні слід звернути увагу на область потилиці і вух.

До речі, гармонійно підібрана колірна гамма вашого одягу теж зможе підняти вам настрій. Сприятливі кольору на цей день: білий, жовтий, рожевий. Ігноруйте немаркі забарвлення.

Камінь дня: карнеол (робить мову впевненою і гучною).