Астрологічний прогноз на 25 травня

Неділя, 25 травня 2014, 08:00
26-й місячний день (розпочнеться о 3.16). Місяць в Овні. Обережно, сьогодні небезпечний день.
Астрологічний прогноз на 25 травня

Головну проблему сьогодні створюють не зовнішні обставини, а наш внутрішній стан. Постійні перепади настрою можуть кого зочешь вивести з себе. Дотримуйтесь золотої середини: не потрібно ні туги і печалі, ні буйного веселощів.

Утримайтеся від суєти і активної діяльності, ризику і авантюр. Не рекомендується займатися покупками і вирушати в подорожі.\

Спілкуючись з оточуючими, будьте уважні до тих, хто вас хвалить, хто змушує вас обманюватися у собі і відповідати взаємної лестощами. Краще вже візьміть людини, який «ріже правду-матку» – чесність сьогодні дорогого коштує.

Крім міжособистісних конфліктів, у 26-й місячний день висока ймовірність крадіжки і обману. Дуже легко стати жертвою такого «підприємства» або ж підпасти під чуже вплив і погодитися на бездумну авантюрну витівку, за яку потім доведеться розплачуватися.

Здоров'я. У медичному відношенні ці місячні добу пов'язані з стегнами. Травми кульшового суглоба, отримані в цей день, вкрай небезпечні. Не можна рвати зуби.

Головна їжа цього дня – риба, зелень, картопля. Корисні – лазня, всілякі масажі.

Тим, хто займається спортом, сьогодні рекомендується влаштувати собі відпочинок або хоча б удвічі скоротити навантаження. Здоров'я зараз дуже вразливе, достатньо найменшого приводу, щоб викликати загострення вже наявних захворювань або отримати травми.

Колір дня: блакитний, морської хвилі і лазуровий.

Камінь дня. Блакитний нефрит (сприяє омолодженню).