Астрологічний прогноз на 31 липня

Четвер, 31 липня 2014, 07:00
6-й місячний день (розпочнеться о 10.05). Місяць у Діві, Терезах (з 19.08). Фраза дня: Я гідний (гідна) благополучного життя.
Астрологічний прогноз на 31 липня
День сприятливий для укладання ділових угод. Щоправда, зірки не обіцяють швидких і великих грошей, але без винагороди ви не залишитеся.

І запам'ятайте: сьогодні небезпечно перенапружуватися, затримуватися на роботі. Це тільки зашкодить і вашому здоров'ю, і вашому бізнесу.

Розвивайте свої таланти, займайтеся тим, що цікаво перш за все вам. Дуже хороший і вдалий для науки та дослідницької роботи.

Під час для відпочинку (як душевного, так і фізичної) прислухайтеся до свого внутрішнього голосу - у багатьох в 6-й місячний день відкриваються пророчі здібності, найбільш чутливі люди зможуть побачити прийдешні події.

Небажано віддавати які-небудь речі або гроші, тому що разом з ними ви віддаєте свою удачу. А брати гроші в борг, оформляти кредит можна.

Найбільш сприятливий день для людей з іменами: Світлана, Тимофій, Платон. Проблеми можуть виникнути у Прохора, Анастасії, Фаїни.

Про сни краще нічого не розповідати.

Здоров'я. Бережіть нервову систему від перевтоми. Намагайтеся не перевантажувати жирної і шкідливою їжею шлунок і особливо підшлункову залозу.

Буде дуже корисним виконання легких фізичних вправ з акцентом на черевний прес.

Колір дня. Захисні забарвлення жовто-коричневої гами.

Камінь дня. Сапфір (приносить щастя в любові).