Астрологічний прогноз на 7 серпня

Четвер, 7 серпня 2014, 08:00
12-й/13-й місячний день (0.00/17.34). Місяць у Стрільці, Козерозі (з 16.38). Фраза дня: Сьогодні я відкрию для себе те, що необхідно знати для досягнення повного успіху.
Астрологічний прогноз на 7 серпня
Все, що ви побачили вранці перед пробудженням, продиктоване світлими і доброзичливими до вас силами. До того ж в 12-й місячний день сняться віщі сни.

Перша половина дня несприятлива для відносин, особливо любовних. Щоб згладити гострі кути, не соромтеся робити приємне навіть незнайомим людям. Щира посмішка або привітне слово перехожому буде йому прекрасним подарунком. Зараз добре дати вихід своїм емоціям через благодійність: дарувати подарунки, роздавати милостиню, виконувати прохання.

Коли розпочнеться 13-й місячний день, ситуація кардинально зміниться. Це час сприятливий для справ, проведіть його з користю для себе, в спокійній обстановці.

Намічається прогрес в особистому житті - стосунки з протилежною статтю будуть складатися дуже вдало.

Використовуйте таку можливість. Ви зможете переконати і переконати кого потрібно і чим потрібно. Один з найбільших плюсів цього дня - в тому, що сьогодні ми як би освіжаємо свій енергетичний запас, відновлює життєві сили.

Здоров'я. День пов'язаний зі шлунком і підшлунковою залозою. Не рекомендується в цей день голодувати і постити (якщо це незапланований цикл).

В організмі відбуваються процеси омолодження. Добре відвідати лазню, сауну, прийняти ванну, додавши в неї сіль і пінку синього кольору, ароматичне масло розмарину, троянди, яблука.

Колір дня. В одязі переважні неяскраві, розмиті кольори, особливо сріблясто-синя гама. Відмовтеся від жовтого та помаранчевого.

Камінь дня. Уваровіт (залучає в життя власника багатство, допомагає у вирішенні багатьох проблем, сприяє виконанню бажань).